Cancan ultimă oră

Prima apariție a lui Theo Rose la TV, după ce a născut. Cum se simte artista și ce a spus despre Sasha Ioan

Publicat: 14 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prima apariție a lui Theo Rose la TV după ce a născut. Cum se simte artista și ce a spus despre Sasha Ioan
Prima apariție a lui Theo Rose la TV, după ce a născut

 Rose apărut la TV, la doar câteva ore după ce adus pe lume primul ei copil și al lui Anghel Damian. Cântăreața a avut o apariție-surpriză la emisiunea lui Măruță de pe PRO TV, unde a intrat în direct de pe patul de spital, deși a dat naștere cu puțin timp în urmă.

Cântăreața și partenerul ei Anghel Damian au devenit părinți pe 14 iunie, 2023, când artista a adus pe lume primul copil. Theo Rose a făcut o surpriză cu totul neașteptată fanilor și a intrat în direct la emisiunea „La Măruță”, de pe PRO TV. Artista a povestit cum s-a desfășurat nașterea și cum se simte în noua postură de mămică.

Theo Rose a apărut în direct, la Măruță, la câteva ore după ce a născut

Theo Rose a intrat live prin video-call, la emisiunea lui Măruță, de pe PRO TV. Artista este în culmea fericirii că are un băiețel sănătos. Theo a menționat că, deși își dorea să nască natural, medicii au sfătuit-o să facă cezariană, pentru a evita complicațiile.

„A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici! Cred că ‘tata o să zică prima dată, că din ce văd, așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată! Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3.800 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-su. E foarte cuminte. A dormit până acum, acum probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori” a spus Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, notează Unica.

Mesajul emoționant transmis de Raluca Diaconu, sora artistei

Familia lui Theo Rose a fost extrem de bucuroși azi, după ce au aflat că micuțul a venit pe lume. Sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, care este și nașa fiului vedetei, a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare.

„Doamne, mulțumim pentru Sasha Ioan, minunea de băiețel iubit, bobocul trandafirului nostru! Sasha, bine ai venit să ne faci lumea mai frumoasă! Ne-ai cucerit inimile instant, ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire!”, a scris sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, pe Instagram.

Cum a reacționat tatăl lui Theo Rose, după nașterea copilului

Tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu, a mărturisit că fost teribil de emoționat, pentru că, în sfârșit, a devenit bunic. Părintele cântăreței abia așteaptă să-l ia în brațe pe micuț, după cum a declarat, la puțin timp după venirea pe lume a lui Sasha Ioan.

„A născut Theo Rose și sunt foarte fericit. Am văzut pe grupul nostru, al familiei. Eu sunt tare bucuros și cred că am avut cele mai mari emoții dintre toți. Azi, după-amiază, avem oră de vizită.

Abia aștept să-mi văd nepotul. Vom fi toată familia alături de ea. Copilul este perfect sănătos, are nota 10. Theo este și ea bine. Și ea, și Anghel sunt tare bucuroși”, a declarat tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu, pentru Fanatik.

Adauga un comentariu