Cancan ultimă oră

Prima reacție a presupusului amant al Ralucăi Pastramă

Publicat: 27 nov. 2020

Arabul în compania căruia Raluca Pascu s-ar fi distrat la munte nu a ignorat cele mai noi informații din divorțul vedetei! Recent, el a publicat un selfie și a transmis un mesaj subliminal. Pepe a aflat despre escapada soției sale de la un jurnalist de investigație care l-a sunat și i-a spus că deține probe despre episodul delicat. Latino lover-ul a declarat în fața autorităților că și-a început propria anchetă și a descoperit că partenera lui i-a ascuns lucruri grave.

Prima reacție a arabului cu care Raluca Pascu s-ar fi distrat la munte: “Secret”

În urmă cu câteva ore bune, presupusul amant al Ralucăi Pascu a postat pe Instagram Stories un selfie pe care l-a realizat în mașină, după cum puteți vedea în poza din stânga colajului de mai jos. Înainte să publice fotografia, el a adăugat un emoticon care ar putea semnifica: “secret”, “discreție”, “liniște” sau “ciocul mic”.

Pepe a declarat în întâmpinarea din procesul de ordin de protecție deschis de soția lui că motivul pentru care ar fi avut o discuție mai aprinsă cu Raluca Pastramă a pornit de la o întrebare legată de respectivul bărbat, relatează wowbiz.ro.

“Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta, în data de 08-09-2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume… din… în Poiana Brașov, în complexul. și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene. (…). Ulterior, acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistului, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați”, a notat Pepe în actul care se află la dosarul procesului de ordin de protecție deschis de cea care încă îi este soție în acte.

Bărbatul misterios despre care s-a scris recent în presă este originar din Qatar și a venit în România de ceva timp. El are pe conturile de socializare poze realizate la munte în perioada menționată de Pepe mai sus. Raluca Pascu nu a fost singură împreună cu simpaticul arab; le-au fost alături și câțiva apropiați, printre care se numără fosta iubită a lui Bombo Pastramă, alături de actualul partener, un medic stomatolog, tot de origine arabă, extrem de popular printre vedetele din România.

La începutul acestei luni, mai exact pe 2 noiembrie 2020, Pepe a anunțat că el și Raluca au decis să divorțeze și a subliniat că separarea oficială se va desfășura în cabinetul unui notar. Ei bine, lucrurile între cei doi foști parteneri s-au complicat, iar de curând, când s-a spus că ar fi agresat-o pe mama copiilor săi, el a spus că totul se va muta în instanță.

Adauga un comentariu