Cancan ultimă oră

Prima vedetă din România care și-a pus acum 30 de ani silicoane. Este cântăreață de muzică populară – Galerie Foto

Publicat: 09 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Pe vremea când multe femei nici nu visau la o astfel de intervenție chirugicală, o artistă de muzică populară de la noi făcea primul pas spre lumea „frumuseții la bisturiu”. Puțini știu asta, dar, acum 30 de ani, o cântăreață celebră este prima vedetă din România care a avut curajul să își pună silicoane. Tu știi despre cine este vorba? Nu te facem să aștepți prea mult. Nicoleta Voica este cea care a decis, acum 30 de ani, că vrea să facă o astfel de schimbare. Procesul nu a fost la fel de ușor (sau de accesibil) cum este astăzi, artista fiind nevoită să plece peste hotare și să scoată din buzunar o sumă impresionantă de bani pentru silicoanele mult dorite.

De ce și-a pus Nicoleta Voica silicoane

Într-un interviu, cântăreața mărturisea că pur și simplu nu era mulțumită de sânii ei, pe care i-a considerat mult prea mici. Din dorința de a avea ce să arate în rochii decoltate, Nicoleta Voica a luat avionul spre America, a scos din cont 2.000 de dolari și a făcut operația, o premieră pentru vedetele din România. Pe atunci, la noi în țară nici măcar nu era posibilă o astfel de intervenție chirurgicală.

„Eu am căutat, m-am consultat, că să găsesc medici buni, renumiți. Vreau să-ți spun că nici măcar nu m-au internat. Am stat patru ore cât m-au operat și mi-au dat drumul acasă”, povestea Nicoleta Voica, în urmă cu un an, conform Avantaje.

„Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există așa ceva. Nici n-am avut vreo problemă. Probleme poți să ai dacă îți înfigi cuțitul în piept sau sari din avion. Merg la control anual, că orice femeie, îmi fac analizele și mamografie.”

În concluzie, Nicoleta Voica a atras atenția asupra faptului că silicoanele sunt un subiect care trebuie tratat cu seriozitate și le recomandă femeilor interesate să se informeze minuțios înainte de a ajunge pe masa de operație.

Adauga un comentariu