Economic Local

Primăria a autorizat un bloc cu patru etaje lângă Baia Comunală! Investitorii au venit din Cipru – FOTO

Publicat: 09 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luna trecută, Primăria Iași a emis o autorizație de construire locuințe colective, beneficiar fiind societatea Novadex & CA SRL, unde asociat majoritar este o companie cipriotă, Epernon LTD. Blocul va fi construit pe strada Varianta Uzinei, nr.16, unde momentan funcționează un depozit de mărfuri. Terenul cu o suprafață de 3.211 metri pătrați se află în apropierea Băii Comunale. Regimul de înălțime autorizat este de S+P+4E. În total, vor fi amenajate 45 de apartamente, 20 cu o cameră, 20 cu două camere și 5 cu trei camere. Totodată, vor fi amenajate 49 de locuri de parcare, din care 24 în subteran.

„Se vor respecta toate condițiile din certificatul de urbanism, studiile și avizele obținute, precum și documentația tehnică vizată spre neschimbare, nu se va obstrucționa circulația publică din zonă, organizarea de șantier se va realiza doar în incintă. În cadrul șantierului este obligatorie folosirea unei rampe de spălare a anvelopelor la ieșirea din șantier, precum și acoperirea cu prelate a utilajelor pentru transportul materialelor de construcții”, se arată în autorizația de construire.

Conform ultimelor date financiare, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1,4 milioane lei, profit de 12.304 lei, datorii de 36 de milioane de lei, cu doi angajați. Administratori apar Alin Adrian Dociu și Constantin Cătălin Vasile. Firma are sediul social în Ploiești, județul Prahova.

Adauga un comentariu