Local

Primăria Iași a aprins de Ziua Națională luminile de sărbători în centrul orașului – Galerie Foto, Live Video

Publicat: 01 dec. 2021
Luminițele festive din municipiul Iași au fost aprinse

Marți, 01 decembrie 2021, s-au aprins luminile festive în municipiul Iaşi, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Ceremonia de aprindere a luminilor a avut loc de la ora 17.00 pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, în fața sediului Primăriei Municipiului Iași.

Și în acest an punctele principale de atracție vor rămâne pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, unde au fost montate și două tuneluri din cetină cu instalații luminoase, și Piața Unirii, deasupra căreia este deja montată o plasă luminoasă. Amenajări specifice de Sărbători vor fi făcute și în principalele ronduri (Podu Roș, Podul de Piatră, Fundație etc.).

Cel mai mare brad achiziționat de autoritățile ieșene a fost montat în centrul orașului. Bradul a fost achiziționat din Danemarca pentru a înfrumuseța punctul zero al Iașului.

 

Comentarii
  • O organizare mai proastă de 1 dec. nu cred că a mai existat. Am fost la fața locului și am tras concluzia că , această zi de sărbătoare a fost doar a purtătorilor de fulare multicolore care s-au aflat pe scenă.
    În ceea ce privește discursurile participanților, cred că, doar ei au auzit si înțeles ce au spus deoarece partea de sonorizare a fost una de bătaie de joc ca să nu spun altceva mai urat.
    Nici prin cartiere pe marile bulevarde cu greu puteai vedea un steag. Lipsă totală de interes. Si multe altele.
    Cinste militarilor aflați la fața locului care cu greu mai fac față nobililor din politică.

    Rusine celorlati!

Adauga un comentariu