Economic Local

Primăria Municipiului Iași închiriază noi locuri de parcare. Ce criterii trebuie să îndeplinească persoanele interesate

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Primăria Municipiului Iași închiriază noi locuri de parcare. Ce criterii trebuie să îndeplinească persoanele interesate
Primăria Iași închiriază noi locuri de parcare. Ce zone sunt pe listă

Primăria Iași scoate la licitație, în vederea închirierii, mai multe locuri de parcare. Patru proceduri vor fi organizate pe 14 mai 2024

Direcția Exploatare Patrimoniu din cadrul Primăriei Iași va organiza, în data de 14 mai 2024, la sediul aflat pe șoseaua Națională, nr. 43, patru licitații pentru închirierea mai multor locuri de parcare de reședință în municipiu.

Primăria Iași închiriază noi locuri de parcare. Ce zone sunt pe listă

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza, pe 14 mai, patru proceduri privind închirierea de locuri de parcare. Prima licitație publică cu strigare va avea loc la ora 10.00 și va viza închirierea locului de parcare cu nr. 64, situat în parcarea de reședință din str. Mircea cel Bătrân, nr. 22. Drept de participare au locatarii din blocurile H2, N1, N2, N3, N4, O1, O2, O10, R1, R2, R3 și R4. De la ora 10.30, este programată licitația publică cu strigare pentru închirierea locului de parcare cu nr. 20, situat în parcarea de reședință aflată la adresa str. Ion Creangă, nr. 53.

Drept de participare au locatarii din blocurile L3, L4, L5, T1, T2 și T3. De asemenea, la ora 11.00, va fi organizată licitația publică cu strigare privind închirierea a trei locuri de parcare, cu nr. 7, 21 și 24, aflate în parcarea de reședință din bd. Dimitrie Cantemir, nr. 9b. Drept de participare au locatarii din blocurile B2, B3, D1, X3, X4 și societățile comerciale. Ultima licitație va avea loc la ora 12.00 și va viza închirierea locurilor de parcare cu nr. 2, 5, 7, 8, 10, 11 și 13, situate în parcarea de reședință aflată la adresa str. Ovidiu, nr. 1. Drept de participare au locatarii din blocurile 612, 614 și 615.

În vederea înscrierii la licitație, documentele solicitate se depun în format electronic (scanat), pe adresa de email a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, destinată exclusiv pentru primire documente licitații, respectiv [email protected]. Data-limită de depunere a dosarelor este 09 mai 2024, ora 13.00.

Ce documente sunt necesare pentru licitarea locurilor de parcare

Documentele necesare înscrierii la licitație sunt cererea de înscriere, cartea de identitate, cu domiciliul stabil sau reședința unde se dorește închirierea locului de parcare pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice sunt necesare certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului, cartea de identitate a reprezentantului legal al societății care participă la licitație, actul de proprietate sau de chirie al apartamentului sau al spațiului, certificatul de înmatriculare al autoturismului, certificatul de atestare fiscală și dovada plății taxelor de participare la licitație.

Toate acestea trebuie depuse în format electronic (scanat), la adresa de email a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, cu scop exclusiv este de primire a documentelor pentru licitații.

Primăria Municipiului Iași închiriază noi locuri de parcare. Licitațiile cu strigare vor avea loc pe data de 14 mai 2024, la sediul Direcției Exploatare Patrimoniu.

Comentarii
Adauga un comentariu