Cancan ultimă oră

Primarul Capitalei, spectacol de zile mari pe melodia „Jerusalema” – VIDEO

Publicat: 31 aug. 2020
gabriela firea si pandele
gabriela firea si pandele

Gabriela Firea a postat pe pagina ei de Facebook imagini care au devenit virale pe internet. Gabriela Firea, împreună cu soțul ei Florentin Pandele, au acceptat provocarea Jerusalema și au dansat pe celebra melodie care a făcut furori pe întregul glob.

Jerusalema este o melodie lansată la sfârșitul lui 2019 în Africa de Sud de către formația Master KG. Melodia a devenit un adevărat fenomen fiind dansată de milioane de oameni. Mai mult, s-a ajuns până acolo încât se organizează cursuri speciale pentru a învăța dansul Jerusalema.

„Am raspuns prompt provocarii prietenilor – Jerusalema, varianta “singuri acasa”! Cine intra in joc? Postati 1-2 minute de dans pe melodia anului! E sambata seara si, peste mai putin de 2 ore, incepe onomastica Sfantului Alexandru! La multi ani, Alexandra! La multi ani, Alexandru! Sa nu uitati sa va bucurati de viata chiar si cand apar nori – si ei fac parte din viata.Let’s dance!”, a transmis Gabriela Firea, pe pagina ei de Facebook.

Filmulețul postat de Gabriela Firea a strâns pe Facebook peste 18 mii de aprecieri.

Amintim că Primarul General Gabriela Firea, cât și soțul ei Florentin Pandele, au relații apropiate cu Israelul, inclusiv cu premierul Benjamin Netanyahu.

Tăriceanu, Firea şi Băsescu, primii pe buletinele de vot

Vineri, 28 august, s-a tras la sorţi ordinea pe care vor apărea candidaţii pentru Primăria Generală a Capitalei pe buletinele de vot.

Călin Popescu Tăriceanu a tras lozul câștigător, ieșind în fața actualului primar general al Capitalei, Gabriela Firea, dar și în fața fostului președinte Traian Băsescu și chiar a lui Nicușor Dan. Un număr total de 18 candidați s-au înscris în bătălia pentru funcția de primar general al Capitalei, votul urmând să aibă loc pe 27 septembrie.

Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti a stabilit, ordinea pe buletinele de vot pentru candidaţii la funcţia de primar general, precum şi pentru Consiliul General, aceasta fiind următoarea:

Călin Popescu-Tăriceanu (ALDE)
Gabriela Firea (PSD)
Traian Băsescu (PMP)
Ileana Daniela Nănău (PRM)
John Ion Banu (Partidul Naţiunea Română)
Claudiu Richard Târziu (Alianţa pentru Unirea Românilor)
Florin Călinescu (Partidul Verde)
Radu Ghidău (Partidul Alianţa Naţional Ţărănistă)
Bogdan Stanoevici (Partidul Social Democrat Independent)
Valentina Magdalena Bistriceanu (PER)
Ilan Laufer (Partidul Forţa Identităţii Naţionale)
Sebastian Constantin Popescu (Partidul Noua Românie)
Alexandru Ion Coita (Partidul Republican din România)
Ioan Sîrbu (Alianţa Pro Bucureşti 2020)
Nicuşor Dan (independent)
Octavian Bădescu (independent)
Radu Octavian Moraru (independent)
Cătălin Berenghi (independent).

VIDEO AICI

 

Adauga un comentariu