Local

Primarul Mihai Chirica susține o conferinţă la Palatul Roznovanu | Live VIDEO

Publicat: 19 sept. 2020
Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica

Sâmbătă, primarul Mihai Chirica susține o conferință de presă la Palatul Roznovanu, cu privire la ultima ședință de Consiliu Local din actualul mandat. Aceasta va avea loc pe 24 septembrie 2020, începând cu ora 10.

Din proiectele aflate pe ordinea de zi amintim acordarea titlului de cetățean de onoare post-mortem domnului Virgil Săhleanu, dar și rectificarea bugetului general al municipiului Iași. De asemenea, se va încheia un protocol de colaborare între IȘJ Iași, municipalitate și Compania de Transport Public. Prin acesta se dorește cazarea unor elevi în Căminul II din Calea Chișinăului.

Comentarii
  • dle primar noi cei amarati care nu avem munca ce facem ? ce mancam ? ne0ati inchis talciocu unde mai scoateam si noi o poine ,vreti sa vina toata saracia la primarie ,vreti sa venim tot dalasul la primarie sa facem protest ?

  • domnule primar chirica cu noi pensionarii amarati cu pensii mici si cu amaratii si saracii din iai ce faceti ? de ce nu ne lasati sa vindem in talcioc ,vreti sa iesim in strada sa dam in cap ?? nu avem ce manca ,ce da de mancare la copiii, de ce ati inchis talciocul daca peste tot in tara e deschis ? nu va ganditi ca nu avem ce manca ,vreti sa sa ne adunam toti saracii si sa venim la pnl sau la primarie sa protestam ?? ne adunam toti saracii din iasi si din dalas si venim la primarie atunci sa ne asiguranti existenta si painea daca nu ne dati de munca

  • IL DOARE LA COT PE CHIRICA 7 VILE ,AZI A TRIMIS 7 MASINI DE MILITIE LA TALCIOC IASI SI A FUGARIT TOTI AMARATII DIN IASI CA PE OI ,PANA CIND ? TOTI CERSETORIII,AMARATII ,CEI FARA MUNCA ,CEI CU PENSII MICI ,CEI FARA SERVICI ..TOTI AMARATII DIN DALAS LUNI DIMINEATA IESITI IN FATA LA PRIMARIE SA NE CEREM DREPTURILE …NU AVEM DE MANCARE , NU AVEM SERVICI ! SA IL LUAM PE CHIRICA IN TOMBERONU DE GUNOI ASTA MERITA ,,,INTREBATI DE COSTICA FARA FRICA ,ASTA E LIDERU VOSTRU … A TUTUROR AMARATILOR DIN IASI !@!!

Adauga un comentariu