National

Primarul PNL, Marcel Goia, are coronavirus! A anunţat în urmă cu puţin timp

Publicat: 12 iul. 2020
Primarul PNL, Marcel Goia, are coronavirus
Primarul PNL, Marcel Goia, are coronavirus

Primarul PNL, Marcel Goia, are coronavirus. Anunţul a fost făcut chiar de el pe o pagină de socializare. Primarul oraşului Haţeg, judeţul Hunedoara, a anunţat faptul că ultimul test efectuat de acesta a ieşit pozitiv la infectarea cu COVID-19.

Primarul PNL, Marcel Goia, are coronavirus

Într-o postare pe o reţea de socializare, primarul PNL susţine faptul că ultimul test făcut de acesta a ieşit pozitiv la infectarea cu coronavirus. Anunţul a fost făcut chiar de el pentru că se simte dator să îi informeze pe cetăţenii oraşului mai sus menţionat. În altă ordine de idei, primarul a îndemnat la respectarea tuturor regulilor impuse de autorităţi, asta deşi nu se ştie cu exactitate dacă şi ce măsuri de protecţie a respecta primarul PNL

„În calitate de primar al oraşului Haţeg, mă simt dator să vă informez că testul pentru COVID-19, pe care l-am făcut zilele trecute, a ieşit pozitiv. Vă doresc sănătate tuturor şi sper că cei care au luat legătura cu mine în ultima săptămână nu au contactat acest virus. Recomand tuturor respectarea regulilor impuse de autorităţi, pericolul nu a trecut”.

Andreea Esca ar fi fost confirmată cu coronavirus

În altă ordine de idei, surse din cadrul cancan.ro au afirmat faptul că celebra prezentatoare a Ştirilor PRO TV a contactat virusul din Wuhan. Primarul PNL, Marcel Goia, are coronavirus! Vedeta postului ar fi luat virusul la o petrecere pe plajă organizată cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Şea.

Confirmarea vine la doar două zile de la notificarea trimisă ProTV, care anunța că mai multe angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze, însă, numele. Surse medicale au declarat, pentru cancan.ro, ca ea se afla deja internată.

Câte cazuri de coronavirus sunt în Hunedoara, câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în România

Potrivit ultimelor date înregistrate la Prefectura Hunedoara, în judeţ au fost înregistrate, în spital, 32 de persoane care au fost declarate ca fiind pozitive la infectarea cu COVID-19. Totuşi, alte 24 de persoane au refuzat internarea în spital. De la începutul pandemiei, în judeţul Hunedoara au fost înregistrate în total, 709 cazuri de persoane care au fost confirmate cu COVID-19. În ultimele 24 de ore, în judeţul Hunedoara au fost constatate trei noi cazuri.

Până la ora actuală, pe teritoriul ţării au fost înregistrate în total 32,535 cazuri. Grupul de Comunicare Strategică a publicat, duminică, un nou bilanț al cazurilor de coronavirus întregistrate în România, în ultimele 24 de ore.

Până astăzi, 12 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 32.535 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.387 au fost externate, dintre care 21.545 de pacienți vindecați și 1.842 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Totodată, până în prezent, 532 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Adauga un comentariu