Actualitate

Prinsă cu un iubit mai tânăr, Daniela Nane a divorțat! Cu cine s-a sărutat actrița

Publicat: 09 feb. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Prinsă cu un iubit mai tânăr Daniela Nane a divorțat Cu cine s-a sărutat actrița
Prinsă cu un iubit mai tânăr, Daniela Nane a divorțat

Nimic nu anunța ruptura dintre Daniela Nane și Adrian Cioroianu. Doar că, celebra actriță a fost surprinsă în tandrețuri cu un alt bărbat. Prinsă cu un iubit mai tânăr, Daniela Nane a divorțat. Anunțul a fost făcut chiar de cunoscuta actriță, care a lăsat de înțeles că este, din nou, o femeie liberă.

Prinsă cu un iubit mai tânăr, Daniela Nane a divorțat

Una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi, Daniela Nane, tocmai și-a anunțat divorțul într-un mesaj postat pe contul de socializare.

„Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum. Cu prețuire, Daniela Nane”, a scris aceasta, fără a da alte detalii despre ceea ce a dus la destrămarea celui de-al doilea mariaj al său.

Recent, actrița a fost fotografiată într-un moment stânjenitor pe stradă. Ea se săruta cu un bărbat mult mai tânăr, în văzul tuturor, Ulterior, cei doi au continuat tandrețurile, în mașina pe care o conducea actrița, la spălătorie. Este vorba despre un tânăr artist, de nici 30 de ani, tenorul Octavian Ene.

Cei doi amorezi au fost fotografiați în timp ce se îmbrățișau și se sărutau în plină stradă. Daniela Nane și Octavian Ene s-au întâlnit în fața hotelului Hilton, pe Calea Victoriei.

Adrian Cioroianu nu a vurt să comenteze

Daniela Nane și Adrian Cioroianu, profesor universitar la Facultatea de Istorie de la Universitatea București și fost ministru al Afacerilor Externe în cabinetul Călin Popescu-Tăriceanu, actualmente director al Bibliotecii, și-au trăit iubirea departe de ochii presei, foarte rar postând fotografii împreună ori informații despre concediile lor. De altfel, așa a și început relația lor, în discreție și într-un ritm adaptat unor inimi frânte după alte relații eșuate.

Cei doi s-au cunoscut în 2003, la un an după ce el a divorțat de Luminița, iar actrița de afaceristul Viorel Popa). Abia câțiva ani mai târziu, când au avut un cerc comun de cunoștințe și prieteni, au reușit să se și apropie unul de altul, potrivit celor spuse de Daniela Nane într-un interviu.

Fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu a evitat să discute despre soția sa, Daniela Nane. Întrebat dacă mai sunt împreună ori au divorțat, el a schimbat vorba. Cioroianu, considerat un specialist în relațiile internaționale, a spus că preferă să vorbească despre orice altceva decât despre acest subiect. El a propus ca teme, criza din Egipt sau, de ce nu, situația din Israel.

„Vreți să vorbim de criza din Egipt sau despre ce? Dacă vreți să vorbim despre Israel, putem să vorbim…”, a spus Adrian Cioroianu.

Daniela Nane și Adrian Cioroianu păreau făcuți unul pentru celălalt, fiind o pereche foarte elegantă, distinsă și cu preocupări nobile. Totuși, după ce a fost prinsă cu un iubit mai tânăr, Daniela Nane a spus că a divorțat.

Comentarii
Adauga un comentariu