Cancan ultimă oră

Prințesa Charlene de Monaco „aproape a murit”, după o intervenție chirurgicală

Publicat: 26 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prințesa Charlene de Monaco aproape a murit după o intervenție chirurgicală
Prințesa Charlene de Monaco a fost la un pas de moarte

Prințesa Charlene de Monaco (43 de ani) „aproape a murit” după ce a suferit o operație menită să-i vindece umflăturile provocate de o infecție avută la nivelul gâtului, informează Page Six.

Încă nu este clar de ce boală suferă Prințesa. Soțul acesteia, Prințul Albert de Monaco (64 de ani), a declarat că Charlene a fost internată într-o „clinică” unde va rămâne „cel puțin” câteva săptămâni.

Prințesa Charlene de Monaco „aproape a murit”, după o intervenție chirurgicală

Potrivit lui Albert, la doar câteva ore de la revenirea lui Charlene în Monaco, după cele 10 luni petrecute în Africa de Sud, era „evident că nu se simțea bine”. Pentru Page Six, o sursă a declarat că problemele de sănătate ale Prințesei sunt „minimizate”, dar și că, în urma unei intervenții chirurgicale suferite, Charlene a pierdut „aproape jumătate din greutatea corpului ei”.

„Este nedrept să fie prezentată drept având o boală mintală sau o problemă emoțională. Nu înțelegem de ce Palatul ascunde faptul că aproape a murit în Africa de Sud”, au mai declarat respectivele surse, precizând că Prințesa avea o infecție severă la nivelul nasului, urechilor și gâtului, rezultând în „probleme severe ale sinusurilor, dar și la înghițire, toate fiind rezultatul unei intervenții chirurgicale anterioare”.

„Nu a mai consumat mâncare solidă de 6 luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut. A putut consuma doar mâncare lichidă, printr-un pai. Din acest motiv a slăbit aproape jumătate din greutatea pe care o avea”, au mai declarat sursele.

Prințesa Charlene a revenit acasă

Charlene a revenit acasă, în Monaco, unde era așteptată de soțul ei și de gemenii lor, Gabriella și Jacques (6 ani), la începutul lunii noiembrie, după 10 luni petrecute în țara natală, Africa de Sud.

Lipsa lui Charlene de la Palat a alimentat noi speculații că Albert ar avea un copil ilegitim (al treilea, dacă se va dovedi adevărat) cu o femeie de origine braziliană pe care a cunoscut-o în timpul relației cu Charlene. Prințul mai are doi copii ilegitimi, o fiică, Jazmin Grace Grimaldi (29 de ani), și un fiu, Alexandre Grimaldi-Coste (18 ani). Albert și Charlene s-au căsătorit în anul 2011.

Adauga un comentariu