Cancan ultimă oră

Probleme în paradis pentru Marcela Fota și iubitul de 23 de ani? „Uneori vrei să fii fericită cu oameni care nu vor”

Publicat: 07 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Probleme în paradis pentru Marcela Fota și iubitul de 23 de ani Uneori vrei să fii fericită cu oameni care nu vor
Probleme în paradis pentru Marcela Fota și iubitul de 23 de ani? „Uneori vrei să fii fericită cu oameni care nu vor”

Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat mai tânăr, în vârstă de 23 de ani, iar pe rețelele de socializare, blondina radiază de bucurie și postează frecvent micile atenții pe care le primește de la actualul său partener de viață, semn că acesta este foarte atent cu iubita lui.

Cu toate acestea, recent, cunoscuta interpretă de muzică populară și-a cam pus fanii pe jar, asta după ce a apreciat o postare în care se vorbește despre acceptarea și conștientizarea unor lucruri negative în relația cu partenerul, dar și despre o posibilă separare în cazul în care lucrurile nu merg în direcția potrivită.

„Fericirea este ca iubirea, nu se forțează, nu se cerșește și nici nu se vânează”

În postarea cu pricina, scrie că extremele se atrag, dar se și resping, iar fericirea este ca iubirea, nu se forțează, nu se cerșește și nici nu se vânează. Marcela Fota pare că rezonează cu acest mesaj, deoarece a fost apreciat de interpretă.

„Se spune că extremele se atrag, dar se și resping. Important este să ai capacitatea de a accepta atunci când extrema în care te-ai dus de la început te respinge. Fericirea este ca iubirea, nu se forțează, nu se cerșește și nici nu se vânează. Fericirea se simte, se trăiește, vine de la sine și nu se planifică. Problema este atunci când apare dificultatea de a accepta că nu este locul potrivit în care să rămâi, persoana potrivită lângă care să rămâi sau momentul potrivit.

Blocajele apar atunci când înțelegi, știi, conștientizezi, însă rămâi pentru că îți este greu să accepți că este indicat să pleci și sa te detasezi. Cel mai inteligent lucru pe care un om îl poate face este să plece la timp din orice loc, de lângă orice persoană sau lucru care nu îl face sau nu îl mai face să se simtă fericit(ă)”, se arată în postarea apreciată de Marcela Fota, pe Instagram.

Marcela Fota și-a asumat relația

Marcela Fota nu și-a ascuns relația și nici pe partenerul ei, cu toate că este mai mic și are doar 23 de ani. Vedeta a spus că după ce și-a pierdut soțul, a înțeles că nu trebuie să alerge în viață doar pentru lucruri materiale.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a declarat Marcela Fota, în emisiunea amintită.

Adauga un comentariu