Cancan ultimă oră

Problemele se țin scai de Andreea Esca? Copiii acesteia au ajuns la spital

Publicat: 19 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Problemele se țin scai de Andreea Esca Copiii acesteia au ajuns la spital
Problemele se țin scai de Andreea Esca? Copiii acesteia au ajuns la spital

Problemele par a se țin scai de Andreea Esca în ultima perioadă. Copiii acesteia au ajuns la spital.

Andreea Esca și-a trimis copiii să se testeze după ce în urmă cu doar câteva săptămâni, Andreea Esca, soțul ei, Alexandre Eram și unul dintre copii, Aris, au fost infectați cu noul virus și au fost internați în spital.

Nu se știe din ce motiv exact, cei doi copii au mers la spital. Prezentatoarea știrilor Pro TV i-ar fi programat la o serie de analize, printre care și testul pentru COVID-19, la o clinică privată din București. După două ore petrecute la spital, aceștia au plecat spre casă.

Problemele se țin scai de Andreea Esca: Testul necesar pentru petrecere?

Alexia Eram își aniversează peste două săptămâni ziua de naștere și a dezvăluit pe rețelele de socializare că va da o petrecere uriașă, la care a început să lucreze de pe acum. O variantă avansată ar fi că testul COVID-19 este criteriul de intrare la petrecere.

Andreea Esca a preferat să nu vorbească la început despre infectarea familiei sale cu COVID-19. În cele din urmă, ea a recunoscut într-un final că familia ei a contractat virusul. Ştirista a declarat că soţul ei a avut cea mai severă formă de manifestare, fiind necesar un tratatment revoluționar cu plasmă.

”Problema în cazul soțului meu… S-a întâmplat mult mai grav. Ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză. Alex, care este un bărbat de 50 de ani, care nu fumează, care face sport, care a dus o viață ordonată, a făcut cea mai gravă formă.

M-a sunat fiul meu și mi-a spus «Mamă, să știi că pe tata l-au dus la AŢI». Nu înțelegeam, nu puteam să cred. Nu înțelegeam cum a putut ceda așa organismul lui. Plămânii au fost extrem de afectați. Organismul a reacționat violent și foarte repede a ajuns la Terapie Intensivă”, a spus Andreea Esca.

Cum a afectat-o COVID-19

Știrista Pro Tv a vorbit despre modul în care a afectat-o pandemia de COVID-19.

„Nu m-aş gândit la aşa ceva nici în ruptul capului. N-am fost nici măcar fan al filmelor cu asemenea teme. Nu știu dacă am avut stare să văd vreunul până la capăt. Mi-era și frică și mi se părea și S.F. Nu aş fi exclus apariția unui război, clasic sau cibernetic, a unor revolte populare cauzate de prea marile discrepanțe sociale….

Dar la o boală care să schimbe mersul lumii în câteva luni și căreia să nu-i dăm de cap, cu toată știința anului 2020, nu m-aş̦ fi gândit. La început am crezut că nu va ajunge la noi, apoi că, și dacă a ajuns, va trece repede, iar încet, încet, mi-am dat seama că va complicat.

Am început să ne izolăm de colegi, de prieteni, de părinți, de copii. Ce părea o soluție de moment s-a permanentizat pentru luni întregi. Am trecut de la a mă gândi că e doar o experiență la a mă înfricoșa că multe, multe lucruri riscă să se schimbe pentru totdeauna”, a spus Andreea Esca.

Adauga un comentariu