Secretele istoriei

Produsul de înfrumusețare folosit zilnic de Kate Middleton. Secretele ducesei de Cambridge

Publicat: 03 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Produsul de înfrumusețare folosit zilnic de Kate Middleton. Secretele ducesei de Cambridge
Kate Middleton foloseste un truc de infrumusetare extrem de ieftin

Kate Middleton este îndrăgită de toată lumea și admirată pentru naturalețea ei însă, ducesa folosește un produs de înfrumusețare zilnic. Soția printului William nu epatează atunci când vine vorba de make-up și îi place să își îngrijească tenul cu lucruri accesibile tuturor.

Curiozitatea multora a făcut-o pe frumoasa ducesă să își dezvăluie secretul.

Produsul de înfrumusețare folosit de Kate Middleton este extrem de ieftin

Secretul folosit de ducesa de Cambridge pentru un ten perfect constă într-un ulei care este regăsit în toate magazinele naturiste. Mai exact, este vorba de extractul de măceșe, cunoscut pentru beneficiile sale asupra pielii.

Proprietățile uleiului de măceșe sunt extrem de cunoscute fiind extrem de bogat în antioxidanţi, vitamina A şi acizi graşi, uleiul de măceşe menţine tinereţea tenului, prevenind apariţia ridurilor. Acesta conține cantități mari de vitamina A și vitamina C, dar și de acizi grași esențiali precum acidul oleic, acidul linolenic și acidul palmitic.

Uleiul de măceșe hidratează pielea, previne secreția sebumului în exces, oferă luminozitate tenului și are proprietăți anti-îmbătrânire.

Ei bine, acesta este produsul minune pe care ducesa de Cambridge îl folosește cu regularitate și care o ajută să aibă un ten frumos, luminos și lipsit de imperfecțiuni.

Ce dorință avea Kate Middleton în studenție

Un cunoscut al ducesei de Cambridge a dezvăluit pentru presa britanică ce dorință avea Kate Middleton în anii studenției. Se pare că aceasta nu voia să devină celebră, ba dimpotrivă, să aibă o casă undeva la țară, cu o familie numeroasă și câini.

Ea nu știa atunci că în doar câțiva ani îl va cunoaște pe fiul cel mare al prințesei Diana și va deveni ducesă de Cambridge. De atunci viața ei s-a schimbat complet, nimic nu a mai fost că înainte, dar Kate s-a adaptat foarte bine tuturor schimbărilor.

Totuși, într-un fel sau altul, dorințele ei s-au îndeplinit pentru că acum ducesa este soție și mamă a trei copii, iar peste toate are și o casă la țară, așa cum visa în anii studenției.

Cum l-a ajutat Kate Middleton, ducesa de Cambridge, pe fratele ei?

De curând, James a vorbit deschis despre faptul că suferă de depresie. În acele momente extrem de sensibile atât pentru fratele cât și pentru întreaga familie, Kate a reușit să se implice în toate aspectele cum a putut mai bine pentru ca James să treacă cu bine prin această perioadă. Astfel că aceasta mers regulat cu el la terapeut și l-a susținut cum a putut mai bine.

„Știu că sunt binecuvântat și am o viață privilegiată. Dar asta nu m-a făcut imun la depresie. Este complicat să descrii condiția. Nu este doar tristețe. Este o boală, un cancer al minții”, a spus acesta.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu