Eveniment-Social

Profesorii de la Facultatea de Economie a Universității „Cuza” din Iași, implicați în activități Erasmus

Publicat: 02 mai 2020

Profesorii Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor – FEAA din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” – UAIC din Iași continuă să fie implicați în activități Erasmus valoroase. Concret, cadrele didactice Bogdan Gabriel Zugravu și Dorina Moisa au participat la un eveniment, derulat tocmai în Oran – Algeria, care să favorizeze dimensiunea euro-mediteraneană a cooperării universitare

Cadrele didactice ale Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași continuă să fie implicate în proiecte de impact Erasmus. De data aceasta, Bogdan Gabriel Zugravu și Dorina Moisa au participat la un eveniment, derulat tocmai în Oran – Algeria. Asta în cadrul proiectului Erasmus+ KA2 ICMED „International Credit Mobility: a new challenge for the Mediterranean Region”.

În ce constă implicarea profesorilor de la Facultatea de Economie în acest proiect Erasmus

Practic, reprezentanții UAIC de la Facultatea de Economie în acest proiect Erasmus au luat parte la momentul „Training of Trainers”. Acesta a reprezentat o oportunitate unică de consolidare a competențelor participanților în domeniul gestionării programelor de mobilitate internaționale Erasmus.

„A fost un eveniment interactiv care a reunit universitățile asociate pe acest proiect. Premisa a fost faptul că este extrem de important să îmbunătățim rolul universităților în consolidarea dialogului și a cooperării mediteraneene pentru a atinge obiectivele noastre comune de stabilitate și prosperitate. Aici au participat oficiali din Europa și zona Magreb. Conferința finală a oferit un mesaj unic pentru universități, pentru a întări și schimba între ele cele mai bune practici, experiențe și comentarii cu privire la programele de mobilitate”, arată cei de la FEAA.

Totul s-a concentrat în principal pe noile provocări și oportunități pentru cooperarea Euro-Mediterană. Asta cu perspective pentru lumea învățământului superior în viitorul apropiat.

Comentarii
Adauga un comentariu