Local

Prognoza meteo în Iași pentru săptămâna 22-27 septembrie 2020. Surpriză pentru ieșenii care ies la vot la alegerile locale

Publicat: 22 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo în Iași pentru săptămâna 22-27 septembrie 2020. Surpriză pentru ieșenii care ies la vot la alegerile locale
Prognoza meteo pentru săptămâna 22-27 septembrie 2020 la Iași va aduce o supriză pentru ieșenii care ies la vot la alegerile locale 2020, printre acestea fiind și secțiile din zona centrală a municipiului

Administrația Națională de Meteorologie a emis, recent, prognoza meteo pentru perioada 22-27 septembrie 2020. La finalul săptămânii vor avea loc alegerile locale 2020, dar vremea în Iași nu va fi una strălucită. În ziua scrutinului electoral, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu șanse de precipitații

Prognoza meteo pentru perioada 22-27 septembrie 2020 a fost emisă recent de către meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Conform previziunilor meteo, ieșenii vor avea parte, în această perioadă, de temperaturi destul de ridicate, valori care pot atinge chiar și 30 de grade Celsius. Cu toate acestea, la finalul săptămânii, când vor avea loc alegerile locale 2020, vremea în Iași nu va fi una strălucită. De altfel, în ziua scrutinului electoral, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu șanse de precipitații.

Prognoza meteo în Iași. Valori ridicate în termometre, în prima parte a săptămânii

Prognoza meteo în Iași va arăta, în prima parte a săptămânii, valori destul de ridicate pentru această perioadă a anului. Astăzi, 22 septembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 27 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne în continuare destul de scăzute.

Miercuri, 23 septembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 28 grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute în continuare. Vântul va sufla slab și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne, în continuare, scăzute .

Valori ridicate în termometre, în prag de alegeri locale 2020. Cum arată vremea în ultima parte de campanie ?

Joi, 24 septembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor rămâne, în continuare, destul de scăzute.
Vineri, 25 septembrie 2020, ieșenii vor avea parte din nou de temperaturi ridicate. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 17 de grade Celsius și o maximă de 30 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi extrem de scăzute. Spre seară vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne, în continuare, destul de scăzute. Umiditatea aerului se va menține ridicată în continuare.

Vreme ploioasă în ziua votului la alegerile locale 2020. Temperatura aerului nu va depăși 24 grade Celsius

În preziua votului pentru alegerile locale 2020, vremea va fi destul de frumoasă, cu valori de circa 30 de grade Celsius.
Sâmbătă, 26 septembrie 2020, ieșenii vor avea parte, de asemenea, de o vreme frumoasă. Administrația Națională de Meteorologie a arătat că la Iași se vor înregistra temperaturi cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vântul poate sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce umiditatea aerului va fi ceva mai ridicată.

În schimb, prognoza meteo la Iași arată, în ziua scrutinului electoral, o vreme închisă, cu șanse mari de precipitații. Duminică, 27 septembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 24 grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla moderat. Spre seară, vântul poate sufla în rafale, în timp ce umiditatea aerului va fi destul de ridicată.

Adauga un comentariu