Local

Prognoza meteo pentru luna septembrie 2020 în Iași. Cum va fi vremea în județ, conform Administrației Naționale de Meteorologie

Publicat: 01 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo pentru luna septembrie 2020 în Iași. Cum va fi vremea în județ conform Administrației Naționale de Meteorologie
Prognoza meteo pentru luna septembrie 2020 în Iași a fost anunțată de ANM

Prognoza meteo pentru luna septembrie 2020 în Iași a fost emisă recent de Administrația Națională de Meteorologie. Conform ANM, în prima jumătate a lunii septembrie, vremea va fi extrem de frumoasă, cu temperaturi de peste 25 de grade Celsius și cu șanse reduse de precipitații. În partea a doua a lunii septembrie, ieșenii vor avea parte de temperaturi ușor mai scăzute, dar vremea va fi la fel de plăcută pentru această perioadă de timp

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru luna septembrie 2020 în Iași. Conform meteorologilor ANM, în prima jumătate a lunii septembrie vremea va fi extrem de frumoasă, cu temperaturi de peste 25 de grade Celsius și cu șanse reduse de precipitații. În partea a doua a lunii septembrie 2020, locuitorii din județul Iași vor avea parte de temperaturi ușor mai scăzute, dar cu o vreme la fel de plăcută pentru această perioadă de timp a anului.

Prognoza meteo în Iași în luna septembrie 2020. Cum arată vremea pentru județul Iași

În prima săptămână a lunii septembrie 2020, vremea va fi extrem de plăcută, cu temperaturi care vor depăși valoarea de 30 de grade Celsius. De exemplu, pentru astăzi, 1 septembrie 2020, ANM a indicat temperaturi cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 35 de grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi extrem de reduse. Mâine, 2 septembrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme la fel de frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă între 18 grade Celsius și o maximă de 33 de grade Celsius. Spre finalul săptămânii, valorile din termometre se vor încadra între maxime cuprinse între 26 de grade Celsius și 28 de grade Celsius.

Vreme plăcută în luna septembrie în județul Iași. Anunțul făcut de ANM pentru regiunea Iașului

Ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută în continuare pe parcursul lunii septembrie 2020. Conform ANM, în a doua săptămână din luna septembrie 2020, prognoza meteo arată o vreme plăcută, cu temperaturi cuprinse între maxime de 25 de grade Celsius și 30 de grade Celsius. Vremea va fi în general frumoasă, cu șanse reduse de precipitații, dar cu vânt ce va sufla slab până la moderat. În prima parte a săptămânii, în Iași vremea va fi ușor mai închisă, dar fără precipitații.

Prognoza meteo pentru Iași în a doua parte a lunii septembrie 2020

Pentru a doua parte a lunii în curs, ANM a arătat că vremea se va menține în general frumoasă, cu temperaturi ce vor depăși chiar 25 de grade Celsius în unele perioade de timp. Valorile maxime din termometre vor fi cuprinse între 22 și 24 de grade Celsius. Vremea va fi în general frumoasă, cu șanse reduse de precipitații și cu vânt ce va sufla slab până la moderat. În prima parte a săptămânii, ieșenii vor avea parte de temperaturi constante cu maxime de 24 de grade Celsius. De luni, 21 septembrie 2020, până joi, 24 septembrie 2020, se vor înregistra maxime de 24 de grade Celsius. Spre finalul săptămânii se vor înregistra maxime de 22 și 23 de grade Celsius. Vremea va fi mai mult închisă, însă șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Cum arată vremea spre finalul lunii septembrie 2020? Prognoza a fost stabilită de către meteorologii ANM

Spre finalul lunii septembrie 2020, prognoza meteo la Iași arată o perioadă ceva mai răcoroasă, cu maxime ce vor atinge 18-20 de grade Celsius. Vremea va fi ușor mai închisă, cu șanse scăzute de precipitații. Conform ANM, vremea se va menține constantă, iar la Iași nu se vor înregistra vânt puternic sau precipitații. Spre începutul lunii octombrie 2020, vremea la Iași va fi ceva mai caldă, cu temperaturi ușor mai ridicate.

Adauga un comentariu