Eveniment-Social

Proiect cultural dedicat tinerilor, anunțat de Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași

Publicat: 14 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Proiect cultural dedicat tinerilor anunțat de Universitatea Națională de Arte George Enescu din Iași

Universitatea Națională de Arte „George Enescu” (UNAGE) din Iași anunță un proiect cultural interesant, adresat tinerilor, tocmai în această perioadă grea. Este vorba despre atelierele „Super pentru adolescenți!”, dedicate adolescenților cu vârste între 14 și 19 ani.

„#StămAcasă înseamnă on-line, înseamnă că atelierele Super se mută la tine acasă! Prelungim perioada de înscriere pentru film, fotografie și scriere creativă până pe 15 aprilie 2020! Toate workshop-urile Super sunt gratuite și nu necesită studii anterioare în domeniu”, anunță organizatorii.

Pe de altă parte, totul este completat cu workshop-ul de fotografie Super (on-line), programat între 24-26 aprilie. Pentru înscrierea la workshop, trebuie trimise cinci selfie-uri și cinci peisaje făcute cu telefonul. La final, vor fi editate și publicate toate într-un un album cu fotografii. În aceeași linie intră și workshop-ul de film Super. Este vorba despre un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Detalii complete despre toate acestea pe site-ul Universității de Arte din Iași.

Adauga un comentariu