Economic Local

Protest masiv! Fermierii români vor ieși în stradă pe 7 aprilie: „Apelăm la ultima opțiune rămasă pentru a ne salva fermele de falimentul iminent”

Publicat: 30 mart. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Protest masiv Fermierii români vor ieși în stradă pe 7 aprilie Apelăm la ultima opțiune rămasă pentru a ne salva fermele de falimentul iminent
Anunțul Forumului APPR vine după cel făcut de fermierii de Iași care vor ieși cu tractoarele în stradă pe 7 aprilie 2023

Protest MASIV al fermierilor în data 7 aprilie 2023! „Apelăm la ultima opțiune rămasă pentru a ne salva fermele de la falimentul iminent: în data de 7 aprilie 2023 fermierii români din toată țara vor ieși în stradă pentru a-și striga, la propriu, nemulţumirea colectivă”, anunță Forumul Asociației Producătorilor de Porumb din România (APPR).

Anunțul Forumului APPR vine după cel făcut de fermierii de Iași care vor ieși cu tractoarele în stradă pe 7 aprilie 2023.

„Forumul APPR a preluat nemulțumirile și dificultățile pe care fermierii din România le-au traversat. Am transmis aceste mesaje, în mod constant către autoritățile naționale și cele europene. Am conlucrat cu celelalte organizații profesionale pentru ca vocea membrilor noștri să fie și mai puternică.

Forumul APPR este adeptul abordării diplomatice, al consultărilor și al negocierii, considerând protestul ca fiind ultima opțiune.
Prin urmare, apelăm la ultima opțiune rămasă pentru a ne salva fermele de la falimentul iminent: în data de 7 aprilie 2023 fermierii români din toată țara vor ieși în stradă pentru a-și striga, la propriu, nemulţumirea colectivă.

Vă rugăm să vă alăturați demersului nostru, care se dorește a fi unul pașnic, democratic și în acord cu valorile europene, ale solidarității și respectului.

Vom milita, împreună, pentru asumarea de către autoritățile europene, dar și cele naționale, a incapacității lor de a gestiona situațiile create de propriile decizii, ale căror circumstanțe atârnă și acum pe umerii fermierilor români. Vom solicita soluții clare și asumate pentru ca piața românească de cereale și activitatea agricolă să redevină competitivă pentru producătorii autohtoni.
Manifestul nostru pentru stabilitate se adresează TUTUROR celor afectați de concurența neloială cruntă generată de fluxurile de cereale și produse agricole din Ucraina.

Vă invităm pe fiecare dintre Dumneavoastră să vă adresați, fără întârziere, persoanelor cheie din județele de care aparțineți, pentru a vă îndruma în organizarea centrelor locale de protest din zona vămilor/ prefecturilor sau altor locații cu simbolistică pentru demers.
SOLICITAȚI SPRIJIN ÎN ZONA DE APARTENENȚĂ ȘI AFILIAȚI-VĂ, ÎN CEL MAI SCURT TIMP, UNUI PUNCT AL PROTESTULUI NAȚIONAL!” Este mesajul Forumului APPR.

Comentarii
  • Sper sa dati faliment si sa vina altii straini sa faca ca voi habar nu aveti. Cum dracu altii din UE care au salarii mai mari ca noi reusesc sa aibe productie si sa vanda la preturi mai mici la noi in tara decat vindeti voi in propria tara? Mergeti la ei si va scoliti daca nu va pricepeti! La noi numa se scumpeste pt ca ba plua, ba nu ploua, ba ninge, ba nu ninge… numai motive ca sa scumpiti iar ceilalti din UE exporta la noi in tara. V-ati inghesuit toti sa va luati tractoare noi si smechere da nu a investit nici unul in irigare si stati in tractoarele noi si sperati sa ploua…

Adauga un comentariu