Actualitate

Protestele din România nu se opresc! Oamenii sunt mai uniți ca niciodată! Ciolacu trebuie să demisioneze din respect pentru aceștia – VIDEO

Publicat: 17 ian. 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Protestele din România nu se opresc Oamenii sunt mai uniți ca niciodată Ciolacu trebuie să demisioneze din respect pentru aceștia - VIDEO
Protestele din România nu se opresc! Oamenii sunt mai uniți ca niciodată! Ciolacu trebuie să demisioneze din respect pentru aceștia

Protestele din România nu se opresc! Oameni din toate orașele și județele tării sunt pe străzi și spun „Jos Corupția, Jos Guvernul”. Guvernul Ciolacu ar trebui să vadă că oamenii nu renunță, ci se unesc. Din respect pentru aceștia, pentru frigul pe care îl îndură, pentru umilința și pentru cheltuielile enorme, Marcel Ciolacu ar treubi să demisioneze!

„Suntem sute de mii. Mai mulți ca niciodată. Azi s-au spart toate barajele de Jandarmerie. Nu se poate pune cu noi. Nimic nu ne poate opri. Am spus, Jos Corupția, Jos Guvernul.

Rezistăm! Au venit ajutoare. Sute de betoniere, suntem mai mulți decât Jadarmeria și Poliția la număr. Oameni din toate orașele, suntem mai uniți ca niciodată. Nu ne dăm bătuți”, este un mesaj transmis de protestatari.

@romaniatrezestetee #🇹🇩 #prostest #oameni #betoniere #tractoare #romanidepretutindeni #protestul_fermierilor #romania #2024 ♬ sunet original – RomaniaTrezesteTE

„Acest strigăt de disperare nu se referă doar la agricultură și transporturi”

Protestul fermierilor și transportatorilor continuă, reprezentantul agricultorilor, fostul politician PSD Dănuț Andruș, spunând marți, la Afumați, că vor prezenta o nouă listă cu revendicări premierului și ministrului Agriculturii, argumentând că „acest strigăt de disperare” nu se referă doar la agricultură și transporturi, ci „sunt măsuri pentru protecția afacerilor noastre, protecția societății civile, a românilor”.

El acuză „manipulări” în spațiul public „pe ce trecut avem noi” și spune că aceste lucruri „mai puțin contează”.

„Mamele noastre ne-au născut români și așa rămânem. Importanța apartenențelor noastre nu contează în societate și n-avem de justificat nimic în fața lor, doar înaintea lui Dumnezeu”, a mai afirmat acesta.

Dănuț Andruș, reprezentantul protestatarilor:

„Vom prezenta prim-ministrului această listă și așteptăm din partea dumnealui să fim chemați la aceste revendicări ale noastre în discuții. Cerem public Ministerului de Interne, inclusiv ministrului, să oprească această obstrucționare a dreptului constituțional al poporului român de a protesta pașnic și să oprească acele infiltrări, pentru că au la îndemână toate instituțiile abilitate, să oprească aceste manifestări de provocare. Noi nu răspundem provocărilor, suntem pașnici, ne cerem scuze celor care provocăm acest disconfort național, pentru că este o problemă națională, iar cererile noastre nu se referă doar la cerințele noastre. Sunt cerințe care privesc inclusiv populația de rând. Cred că toți suntem afectați de acest preț la RCA-ul pentru mașinile pe care le conducem fiecare, suntem afectați de măsurile fiscale care au fost puse pe capul românilor, suntem afectați de mediul scăzut de trai în România și trebuie ca acest guvern să lucreze, nu să demisioneze.

Cine va demisiona din guvern în această situația de criză nu va da dovadă decât de lașitate în fața poporului, pentru că dumnealor în 34 de ani au condus prin aceste dezbinări care le fac cu asociațiile profesionale. Aceste asociații profesionale s-au dezis de noi iar acum cheamă fermierii din stradă, că s-au rezolvat. Din punctul nostru de vedere, aceste revendicări ale fermierilor cât și parțial ale transportatorilor la Ministerul Transporturilor au fost revendicate în ziua de sâmbătă.

„Importanța apartenențelor noastre nu contează în societate”

Nu au făcut altceva decât să ia copy-paste acele revendicări, să și le asume, lucru care este imoral și incorect. Iar manipulările pe ce trecut avem noi cred că mai puțin contează. Mama noastră ne-a născut români și așa rămânem. Importanța apartenențelor noastre nu contează în societate și n-avem de justificat nimic în fața lor, doar înaintea lui Dumnezeu. La Ministerul Agriculturii s-a semnat un protocol sâmbătă în care ministrul agriculturii și-a asumat acele ordonanțe de urgență care pot fi date în săptămâna aceasta, iar celelalte au rămas în lucru, o parte mare, formându-se comisii de specialitate pentru a putea contribui pe procedura legală. Nu putem dezinforma populația pe diverse tertipuri care se încearcă la ora actuală. Colegii transportatori și colegii fermieri rămân uniți până la revendicarea totală a acestor lucruri, cu termene clare pentru a nu mai promite oamenilor.

Noi nu cerem decât ca autoritățile statului să-și facă datoria și să nu mai vină cu aceste dezinformări. Noi avem probleme reale și aceste probleme reale nu ni le pot manipula prin acești formatori de opinie gen Dana Budeanu, Popescu, Georgescu, Vișinescu…sau alții care sunt la nivel național care formează opinii dar dumnealor sunt paraleli cu aceste domenii.

Rugăm ca societatea publică să ia atitudine și să nu mai pună capul la aceste spălări de creier. Nu sunt repere naționale acești oameni și nu ne pot învăța ceea ce avem de făcut noi. În momentul în care noi am revendicat acele revendicări la Ministerul Agriculturii, acest lucru s-a încheiat, dar problemele noastre nu se cifrează doar la nivelul agriculturii.

„Sunt probleme sociale, pe fiscalitate, sunt probleme cu MAI, cu Ministerul de Justiție, BNR”

Sunt probleme sociale, pe fiscalitate, sunt probleme cu MAI, cu Ministerul de Justiție, BNR, la foarte multe instituții ale statului. Cei care conduc ar trebui să ia atitudine imediată. Acest strigăt de disperare al nostru nu se referă doar la agricultură și transporturi. Sunt măsuri pentru protecția afacerilor noastre, protecția societății civile, a românilor. Nu poți să-i ceri ministrului agriculturii să dea legi în justiție, nu poți să-i ceri ministrului agriculturii să rezolve problemele financiare ale țării. Haideți să înțelegem adevăratul nostru mesaj și să nu venim cu dezinformări. Noi nu ne dorim anarhie în țară, dorim normalitate. Vom termina lista și o vom pune pe masa ministrului. După aceea vedem care este feedbackul din partea ministrului și așteptăm să fim contactați”.

Comentarii
  • Cine ma sa demisioneze ? vinzatorul de covrigi din Buzau ? sluga teroristului omar haissam care la infiltrat in politica pe linga Nastase ? revolutionarul mincinos cu rol determinant care dormea mort de beat in casa ?
    asta care a facut o facultate fantoma si a luat diploma inainte de acreditare ? despre ce respect vorbiti ? asteptati respect de la psd ?

  • Demisia Ciolacu sau ii dam un topor in kap.. Cu ce am gresit noi poporul roman ca sa suportam atata asuprire ,exploatare,umilinta si sclavie in propria tara biciuiti de niste analfabeti dictatori ,criminali psd- pnl. Johanis,ciuca, ciolacu, simonis demisia de onoare sau …. ucisi ,ucisi de multimea cea multa si proasta cum.ne cred ei .

Adauga un comentariu