Prima pagină » Local » PSD lansează candidații la alegerile locale. Bogdan Balanișcu și Bogdan Cojocaru, în cursa pentru Primăria și Consiliul Județean Iași – FOTO

PSD lansează candidații la alegerile locale. Bogdan Balanișcu și Bogdan Cojocaru, în cursa pentru Primăria și Consiliul Județean Iași – FOTO

13 mai 2024, 17:38, 6 ,
în Local

Luni, 13 mai, are loc evenimentul de lansare al candidaților social-democrați la funcția de Primar al Municipiului Iași și pentru funcțiile de consilieri municipali în Consiliul Local Iași.

„După 9 ani de machete și de promisiuni deșarte la nivelul Primăriei Municipiului Iași, după 4 ani de minciunu la nivelul Consiliului Județean, cred că astăzi, ieșenii au în fața lor o alternativă în ceea ce înseamnă alegerea președintelui CJ și alegerea pentru ceea ce înseamna primarul municipiului Iași în persoana mea și a colegului meu Bogdan Cojocaru. Suntem pregătiți să recuperăm ceea ce Iașul a pierdut în acești ani, știm ce avem de făcut, știm cum trebuie făcut astfel încât să reușim să recuperăm din acest decalaj pe care Iașul îl are astăzi din perspectiva atragerii de finanțări nerambursabile pentru proiectele majore de care avem nevoie. Ne uităm cu toții la ceea ce înseamnă  poze, ne-am uitat și am auzit tot felul de promisiuni în toată această perioadă, este momentul să ne apucăm de treabă, este momentul să schimbăm ceea ce înseamnă conducerea județului și conducerea Primăriei Municipiului Iași și să spălăm rușinea pe cere cei doi, Costel Alexe și Mihai Chirica au aruncat-o asupra Iașiului și asupra ieșenilor, devenind campioni naționali la dosare penale și nu la proiecte. Suntem cei care vom transforma Iașul din orașul machetelor, în orașul proiectelor și așteptăm pe fiecare dintre dumneavoastă la vot pe 9 iunie, să putem să ne apucăm de treabă”, a declarat Bogdan Balanișcu.

În cadrul acestuia vor avea loc declarații de presă ale liderilor PSD Iași Bogdan Cojocaru și Bogdan Balanișcu.

„Sunt alături de noi oameni care poate e prima dată când participă la un astfel de eveniment. Echipa pe care o coordonează Bogdan Balanișcu a făcut multe recrutări şi discuții. Sunt aici alături de noi pentru a ne susține într-o confruntare politică importantă. Astăzi ne-am adunat aici pentru a le ura succes în această confruntare politică. Sunt convins că aşa cum arată astăzi atât candidatul nostru la funcția de primar, aşa cum arată echipa consilierilor locali, oameni cu diverse experienţe de viaţă. Ne-am dorit ca fiecare domeniu de activitate să fie reprezentat şi în echipa PSD această schimbare pe care împreună cu Bogdan Balaniscu am reușit să o facem trebuie dusă până la capăt în aşa fel încât să readucem Iaşul pe primul loc din punct de vedere al investițiilor şi nu din punct de vedere a dosarelor penale.

Peste 50 la sută dintre cei care sunt astăzi în sală au avut o contribuție esențială şi în toate celelalte campanii. Mulţi dintre dumneavoastră au contribuit ca PSD să fie de fiecare dată pe primul loc. Şi de această dată, datorită implicării alături de candidații la CL şi la primăria Iaşi vom reuși. După această lansare ne vom regăsi din nou în cartierele din municipiul nostru, alături de ieşeni.

Vă mulțumesc pentru tot efortul pe care l-ați depus și pentru tot ce urmează să faceți, nu doar în această lună”, a declarat Bogdan Cojocaru.

 

 

Comentarii
  • Hm, în sondaje au 9%, mult zgomot pentru nimic.

  • La lansarea celorlalți candidați au venit șefii de partid Ciucă, Drulă, Tomac, Simion, Antonescu, dar Ciolacu de la PSD ocolește Moldova că se simte jignit.

  • E13! Să vă prindă ghinionul!

  • Balaniscu a înmormântat partidul. Candidatul de carton rupt în cur a făcut trocuri cu mafia imobiliară care îi plătește campania electorală. Candidați de râsul lumii, fără expertiză , fără experiență .

  • Balaniscu cauciuc, un inș care vinde cauciucuri reșapate, vrea primar?Fugi repede băiețaș ca te faci de kakaua . Câștigă Chirica fără grețuri,urmează Bodea, Ciuhodaru , Chichirău și ultimul
    Balaniscu care nu ia un scor cu două cifre trebuie să vorbească cu Catea să arunce prosopul, să părăsească ringul !

  • Contribuabil

    Mai oameni buni, decât cu Alexe și Chirică care au dosare penale.
    Eu de Cojocaru și Balaniscu nu am auzit a fi penali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *