Sport

PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe: joacă la Real Madrid! Cele două grupări sunt gata să bată palma!

Publicat: 01 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe joacă la Real Madrid Cele două grupări sunt gata să bată palma
Kylian Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid, dar PSG i-a găsit deja înlocuitor

Negocierile dintre PSG și Kylian Mbappe pentru prelungirea contractului scadent în 2022 au eșuat, iar presa din Spania anunță că gruparea franceză i-ar fi găsit deja înlocuitor campionului mondial.

PSG îl vrea pe Vinicius în locul lui Mbappe

Cotidianul AS, care citează ABC, scrie că PSG s-a decis: îl vrea pe Vinicius, în cazul în care Kylian Mbappe va merge la Real Madrid. Gruparea de pe Bernabeu este cea mai probabilă destinație pentru francezul de 22 de ani, care a afirmat în mai multe rânduri că visul său este să îmbrace tricoul alb. Sursa citată scrie că PSG știe deja că Mbappe nu va semna prelungirea, iar Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, vrea să-l includă pe brazilianul Vinicius în afacerea cu Real Madrid. Astfel, prețul lui Mbappe urmează să scadă de la 225, la 165 de milioane de euro. Mai exact, pentru a obține semnătura starului francez mult dorit, Florentino Perez va trebui să pună pe masă 165 de milioane de euro, plus Vinicius.

„PSG își asumă deja pierderea lui Mbappe și își face planuri de viitor. Mbappe a refuzat deja mai multe propuneri de prelungire și așteaptă o nouă provocare: Real Madrid. Mbappe este un fan al Realului de când era copil, iar Cristiano Ronaldo, ale cărui postere stăteau pe pereții camerei francezului, a fost idolul său”, scriu jurnaliștii spanioli.

Vinicius este cotat de Transfermarkt la 40 de milioane de euro, dar madrilenii îl evaluează la 60 de milioane în această tranzacție. PSG și Real Madrid au o relație excelentă la nivel de conducere, astfel că sunt șanse mari ca Florentino Pérez și Nasser Al Khelaifi să bată palma pentru ceea ce ar fi una dintre mutările verii.

Adauga un comentariu