Bursa Barfelor

Pune presiune pe oameni de pe acuma, ca să-i fie bine! Se plimbă pe la toți cât e ziua de lungă

Publicat: 26 iul. 2021

Babetele cele hâtre încep rubricuța din această săptămână cu o trebușoară din zona metropolitană de pe lângă târg. Vă spuneau recent babetele că un bremare de prin zonă face chermeze, ca să prostească populația să-l voteze și să nu-l uite. Ei, aparent cică a fost luat ca iegzemplu de un alt bremare de pe lângă târg, ăla de la dealul Redioarei. Cică bremarele Cipirică Grosieru s-a apucat și el să bată din poartă în poartă, să treacă pe la lume și să promită câte și mai câte. Mai nou, lumea zice că Cipirică chiar susține că e dispus să dea lucrări și proiecte taman în zonele în care lumea promite că-l va vota și tura viitoare. Iar ăia care nici nu vor să audă de el or să stea în noroaie și praf până o să se învețe minte ce și cum!

 

 

Comentarii
  • Ca tot e luni dimineata si un inceput de saptamina, sa-i dam lui Ciprian GROSU, primar in Rediu pentru inca 3 ani (doar atît) mult salam gros in frigider si cald in gurita ( adica moie )

  • Ciprian Grosu e omul dezvoltatorului pîrlit imobiliar Don Ionut, prieten cu tiganul Dura, alt excroc de om, o lichea ordinara!!!

Adauga un comentariu