Cancan

Radu Rotaru de la Acces Direct luat la rost. „Te crezi şi tu vedetă…”

Publicat: 10 aug. 2020
Radu Rotaru de la Acces Direct
Radu Rotaru de la Acces Direct luat la misto

Radu Rotaru de la Acces Direct a postat zilele trecute un mesaj pe o reţea de socializare, dar a sfârşit prin a fi luat la rost de către urmăritorii săi. Mai exact, acesta le-a spus oamenilor că perioada de carantinare se apropie de sfârşit însă fanii l-au taxat grav şi i-au transmis că se crede vedetă.

Radu Rotaru este reporterul emisiunii Acces Direct şi, spune el, prietenul Vulpiţei şi al lui Viorel. În toată perioada de carantină, Radu Rotaru a stat în contact permanent cu cei doi soţi din Blăgeşti, dar şi cu urmăritorii săi de pe reţeaua de socializare Instagram.

Radu Rotaru de la Acces Direct, luat la mişto de urmăritorii săi

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că întreaga echipă a emisiunii Acces Direct a fost carantinata timp de 14 zile, din cauza cazurilor pozitive de COVID-19. Reporterul de la Antena 1, Radu Rotaru, a postat zilele trecute un mesaj pe reţelele de socializare, dar a sfârşit prin a fi luat la mişto de urmăritorii săi.

Mai exact, Radu Rotaru a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care le spunea oamenilor că perioada de carantină este aproape de sfârşit. O internaută l-a taxat grav şi i-a spus că nu ar trebui să se creadă vedetă, din moment ce a devenit cunoscut odată cu „prietenia” dintre el şi Vulpiţa.

„Au trecut 13 zile de izolare. Două̆ teste PCR, ambele negative și un amalgam de stă̆ri. Am fă̆cut sport în casă, m-am uitat la seriale, am citit și m-am rugat ca noi toți să̆ fim bine. Revin după̆ cele 14 zile de izolare cu un storytelling despre această̆ perioadă, despre ce s-a întâmplat, dar și despre ce va urma. Până atunci vreau să̆ vă mulțumesc că̆ nu m-ați uitat și mi-ați scris zilnic. ???? Vă sunt recunoscător!
Lăsaţi-mi în comentarii întrebările voastre” a scris Radu Rotaru, în dreptul unei fotografii cu el.

„Acum te crezi şi tu vedetă? Te-ai făcut cunoscut pe spatele „Vulpiţei”… Vai de tine!” i-a scris o internaută, reporterului Acces Direct. Răspunsul acestuia nu s-a lăsat aşteptat.

„Nu am spus că sunt vedeta. Tu, de exemplu, de ce mă urmăreşti?” i-a replicat Radu Rotaru răutăcioasei, fără să stea pe gânduri.

Cum a fost dată afară Mirela Vaida de la Antena 1

Mirela Vaida a mărturisit că cel mai greu moment din cariera sa a fost atunci când emisiunea pe care o prezenţă a fost scoasă de pe post. Era vorba despre „Totul pentru dragoste”, prin care erau prezentate diferite poveşti de viaţă interesante ale unor oameni. Din păcate, publicul nu a înţeles mesajul acestui proiect şi audienţele au fost scăzute. Vedetă a declarat că a fost complet dezamăgită când cei de la Antena 1 au anunţat-o că nu va mai lucra acolo.

„Cel mai greu moment din cariera a fost acela când am început un proiect foarte frumos, care se numea „Totul pentru dragoste” şi în care voiam să arătăm oamenilor modele de viaţă. Am vrut să aducem exemplele pozitive în fata romanilor şi am avut această emisiune vreo trei luni de zile. Din păcate, atât de mic a fost interesul publicului. Cu durere în suflet, cei de la Antena 1 m-au anunţat că această emisiune se va scoate. M-a durut nu neapărat faptul ca emisiunea în sine s-a scos, ci faptul că oamenii nu au înţeles mesajul şi nu au fost interesaţi de el.”, a declarat Mirela.

Adauga un comentariu