Cancan ultimă oră

Acces Direct încasează amenzi fără număr de dragul Vulpiței. Pentru ce filmare i-a sancționat de această dată CNA-ul

Publicat: 08 aug. 2020
vulpita

Rău cu rău, dar mai rău e fără rău. Aceasta este expresia după care pare că se ghidează grupul Acces Direct în ceea ce o privește pe Vulpiță. Emisiunea de la Antena 1 a fost sancționată din nou de CNA.

Show-ul Acces Direct a fost sancționat pentru două momente din zilele de 13 și 14 iulie. În primul, membrii CNA i-a avut în vizor din nou, pe personajele din telenovela ”Vulpița și Viorel”. Mai exact, între soții Stegaru a avut loc un episod în care a fost folosit un limbaj licențios. De asmenea, au fost prezentate imagini în care Viorel și Vulpița se îmbrățișau într-un apartament și una în care Veronica plângea din cauza unor acuzații din partea lui Viorel pentru adulter.

Cel de-al doilea moment din emisiunea Acces Direct, evidențiat de membrii Consiliului, este acela în care a fost prezentat un caz al unui tânăr de 24 de ani, înșelat de soția lui de 19 ani. Bărbatul a intrat în direct prin Facebook, iar mama lui prin telefon. CNA a sancționat faptul că ambii au vorbit despre soția acestuia fără ca ea să fie de față și să-și poată susține punctul de vedere.

„Mireasa”, amendată și ea pentru limbaj trivial

De asemenea, emisiunea „Mireasa” a fost la rândul său luată în vizor pentru un moment prezentat în cadrul ediției din 7 iulie,când a fost folosit un limbaj vulgar de către concurenții show-ului matrimonial. Mai exact, în seara în care s-a organizat petrecerea burlăcițelor, doi dintre concurenți, Ciprian și Nuțu, au recreat o scenă în care își ironizau colegii pentru că încălcaseră regulamentul. În această scenă s-a folosit un limbaj trivial, înjurăturile nefiind ascunse în momentul difuzării.

Cel care a propus amenda a fost Radu Herjeu, fiind votată aproape în unanimitate, cu excepția lui Radu Călin Cristea care a votat împotrivă.

„Nu este posibil ca asemenea momente să fie difuzate la televizor în acel interval orar. Sunt mulți minori care se uită atunci. Ce să înțeleagă ei când aud că o fată a făcut… (amor n.r.) la 16 ani și a născut la 17 ani, iar soțul o bate pentru că nu a condus bine? Nu e posibil așa ceva”, a declarat Radu Herjeu în timpul ședinței.

Antena 1 a fost sancționată în total cu o amendă de 10.000 de lei, pentru momentele prezentate la „Acces Direct” și „Mireasa”.

Adauga un comentariu