Cancan ultimă oră

Radu Vâlcan a fost căsătorit înainte de a fi cu Adela Popescu. Care a fost cauza divorțului și cine e fosta sa soție

Publicat: 21 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 10 ani. Puțini sunt cei care știu însă faptul că celebrul prezentator TV nu este la prima căsătorie.

În urmă cu aproximativ 20 de ani, Radu Vâlcan a mai fost căsătorit cu o tânără care nu face parte din lumea mondenă.

Tereza este o femeie de afaceri, iar cei doi au fost căsătoriți timp de 4 ani. În 2007, Radu Vâlcan și Tereza au divorțat de comun acord.

Motivul pentru care Radu Vâlcan a divorțat de prima soție

Cu mult timp în urmă, Radu Vâlcan a declarat faptul că motivele care au dus la despărțirea de prima lui soție nu au fost legate de neînțelegeri majore sau greșeli, ci doar pentru că nu le-a fost scris să fie împreună.

„Nu am greșit nici eu, nici ea. Așa a fost să fie, să fim împreună și să ne despărțim. Ne-am căsătorit și am învățat multe, sunt încercări din viață.

M-am căsătorit la 20 și ceva de ani pentru că mi se părea cool. Așa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost așa.

Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relația, nu ne mai înțelegem și te încarci negativ, asta e o relație care nu te mai ajută ca individ să crești!”, a declarat atunci Radu, potrivit Unica.

Adela Popescu, despre relația cu Radu Vâlcan: ”Este foarte dificil”

”Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este, pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută.

Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă și Radu a refuzat-o, pentru că așa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă”, a mai declarat prezentatoarea TV.

Adauga un comentariu