Cancan

Raluca Bădulescu a apelat din nou la operații estetice. Ce intervenție și-a făcut vedeta

Publicat: 20 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Bădulescu a apelat din nou la operații estetice. Ce intervenție și-a făcut vedeta
Raluca Badulescu s-a operat la mandibula

Raluca Bădulescu, jurata de la “Bravo, ai stil!”, a apelat din nou la operații estetice. Fiind o fire extem de perfecționistă, vedeta s-a pregătit intens pentru noul sezon al show-ului de la Kanal D. De curând, Raluca a apelat din nou la medicul estetician.

Vedeta le-a mărturisit fanilor ei de pe rețelele sociale că a suferit o intervenție la mandibulă.

Raluca Bădulescu a apelat din nou la operații estetice

Jurata de la “Bravo, ai stil!” și-a dorit o mandibulă mai bine conturată, cu piele mai fermă și, astfel, a apelat la o procedură de contouring care nu necesită operație.

„Am spus dintotdeauna că îmi place să arăt bine, să mă simt bine atunci când mă uit în oglindă și mă îngrijesc de mine în acest sens, merg la tratamente minim invazive pentru că, să recunoaștem, de la o vârstă doar acestea au efect.

Norocul meu este că am un medic estetician foarte, foarte bun, care lucrează excelent și știe ce să fac pentru a avea rezultate naturale. De ceva timp mă deranja faptul că linia mandibulară nu mai era fermă, pielea se lăsase, ca și cum aveam gușă, mai ales după ce am slăbit ceva kilograme.

Mi-a făcut câteva injecții fine de-a lungul mandibulei și aproape instant s-a văzut un efect de lifting și mandibula a devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență. Este pur și simplu genial că se întâmplă acest lucru fără operație, anestezie sau perioadă de recuperare (…)’, declară Raluca Bădulescu, pe Instagram.

Ce intervenții chirurgicale mai are Raluca Bădulescu

Cu câțiva ani în urmă, Raluca Bădulescu și-a micșorat stomacul și apoi a reușit să dea jos aproximativ 70 de kilograme. Mai apoi, a făcut o operație de înlăturare a pielii rămase, ca după aceea să își schimbe toată dantura.

Schimbările au costat-o pe vedeta 30.000 de euro. Cu toate că suma nu este mică, Raluca nu vrea să se oprească din a-și face operații estetice.

„Pe cele pe care le-ați menționat și aș vrea să mai am încă 1.500 dacă s-ar putea, dacă m-ar ține, atenție, capul. Aici este vorba despre un psihic de fier. Trebuie să trăiești cu durerea după. Aceste operații estetice vin cu un preț.

Eu le admir foarte tare pe cele care au tăria și puterea de a-și face 1.000 de intervenții estetice pentru că eu mi-aș face luna și intervenția, luna și intervenția dacă ar fi după mine. Aș minți dacă aș spune că nu îmi place tipologia aceea de femeia păpușă’, a declara, în urmă cu ceva timp Raluca, la Kanal D.

Care este cea mai mare frică a Ralucăi

Raluca Bădulescu spune că deși îi place să arate mereu bine și să își schimbe aspectul fizic singurul impediment în calea visului ei este panica.

„Singurul lucru care stă între mine și mai multe intervenții estetice este frica de durere. Sunt o panicată îngrozitoare. Dacă m-am înțepat la deget, e o tragedie națională.

Mi-aș face multe intervenții estetice și probabil o să trec și peste pragul ăsta psihologic pentru că îmbătrânim. Și ținând cont de faptul că îmbătrânesc, dar nu vreau să îmbătrânesc, probabil o să ajung o babă din aia mirată, care nu o să mai am nicio expresie.

Trebuie să găsesc doctorul care să dorească să mi le facă. Intervențiile estetice pe care le am sunt câteva non-invazive, medicii nu au vrut însă să exagereze. Eu trebuie să mă lupt cu ei ca să obțin rezultatul pe care îl doresc eu. Se vede că n-am avut succes. N-am reușit să ajung acea păpușă Barbie cu talia mică. Încă sper’, a mai spus Raluca.

Recent, fiul vedetei de la Kanal D a împlinit 18 ani, iar mama lui i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Adauga un comentariu