Cancan ultimă oră

Raluca Bădulescu a apelat la chirurgul estetician. Vedeta şi-a remodelat mandibula

Publicat: 30 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Bădulescu a apelat la chirurgul estetician. Vedeta şi-a remodelat mandibula
Vedeta a hotărât că este timpul să aibă mandibula mult mai bine conturată, cu piele mai fermă, și a apelat astfel la o procedură de face contouring fără operație

Raluca Bădulescu este din nou în atenția presei. Fiind întotdeauna perfecționistă și foarte atentă la detalii și mai ales cu aspectul ei exterior, și-a propus să aibă un nou look. Aceasta a apelat la medicul chirurg estetician pentru a-și aduce o îmbunătățire chipului.

Vedeta a hotărât că este timpul să aibă mandibula mult mai bine conturată, cu piele mai fermă, și a apelat astfel la o procedură de face contouring fără operație. Rezultatul final este unul de-a dreptul excepțional și, combinat cu proceduri antirid pe bază de toxină botulinică. Astfel, Raluca Bădulescu are în aceste momente un look întinerit cu cel puțin 15 ani.

„Am spus dintotdeauna că îmi place să arăt bine, să mă simt bine atunci când mă uit în oglindă, și mă îngrijesc de mine în acest sens, merg la tratamente minim invazive pentru că, să recunoaștem, de la o vârstă, doar acestea au efect. Norocul meu este că am un medic estetician foarte, foarte bun, care lucrează excelent și știe ce să fac pentru a avea rezultate naturale. De ceva timp mă deranja faptul că linia mandibulară nu mai era fermă, pielea se lăsase, ca și cum aveam gușă, mai ales după ce am slăbit ceva kilograme. Domnul doctor Iancu Morad mi-a recomandat Face Contouring, o procedură minim-invazivă pe care o urmează vedete mari din America.

”Mi-a făcut câteva injecții fine”

Mi-a făcut câteva injecții fine de-a lungul mandibulei și aproape instant s-a văzut un efect de lifting și mandibula a devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență. Este pur și simplu genial că se întâmplă acest lucru fără operație, anestetie sau perioadă de recuperare. Să îi dea Dumnezeu sănătate domnului doctor Morad că reușește să lucreze atât de bine și că mă temperează atunci când vin cu fel și fel de fixații. Știe când e prea mult și mereu echilibrează situația, iar asta înseamnă să fii un medic bun”, a spus Raluca Bădulescu.

Scopul remodelării conturului mandibular

De precizat faptul că remodelarea conturului mandibular este una din cele mai în vogă proceduri estetice minim-invazive din România în anul 2021. Intervenția a dobândit o popularitate impresionantă, după ce extrem de multe vedete de peste ocean au transmis faptul că au efectuat-o. Un exemplu este cel al surorilor Kardashian, ele fiind cele care au dat startul acestui trend la nivel mondial.

Scopul acestei intervenții non-invazive este cel de a elimina depozitele adipoase, gușa sau bărbia dublă și de a reface conturul mandibular, accentuând și întinerind trăsăturile feței, fără a fi nevoie de operație, anestezie sau perioadă de recuperare.

„Odată cu trecerea anilor, nu doar pielea să lasă, ci și linia mandibulară. Trăsăturile încep să nu mai fie așa de ferme cum erau odată. Se pierde linia dintre unghiul madibular și menton, și obținem un aspect de față căzută, îmbătrânită. Din fericire, medicina estetică neinvazivă evoluează și avem acum posibilitatea să obținem linia mandibulei mai pronunțată, ca în tinerețe, bineînțeles, fără bisturiu. Avem posibilitatea unui tratament injectabil cu acid hialuronic sau cristale de calciu. Acesta din urmă este un produs echivalent cu acidul hialuronic, dar mult mai concentrat și oferă o posibilitate mult mai mare de întindere a pielii. Tratamentul este minim invaziv și dă un aspect de chip mai suplu, înfrumusețează profilul și pune în valoare trăsăturile pacientei”, a afirmat medicul Iancu Morad.

Cum a slăbit Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu a cântărit în trecut nu mai puțin de 120 de kilograme. Toată lumea o ironiza la televizor și în viața reală pentru formele sale voluptoase și a hotărât să le închidă gura cârcotașilor. A slăbit în jur de 70 de kilograme, dar acest proces de schimbare nu a fost deloc unul ușor.

Jurata de la „Bravo, ai stil!” a reușit să slăbească foarte mult și astăzi arată extrem de bine, mai ales datorită operației pe care a făcut-o la stomac. Multe femei își doresc să știe cum a fost operația, dar și procesul de recuperare. Ea spune că intervenția a fost foarte ușoară și nu a simțit nimic, dar apoi a trebuit să fie atentă la ce consumă, pentru că avea multe interdicții până când s-a recuperat.

Adauga un comentariu