Actualitate

Raluca Bădulescu are un fiu care îi seamănă perfect. Cum arată Alex la vârsta de 20 de ani

Publicat: 27 mart. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Raluca Bădulescu are un fiu care îi seamănă perfect. Cum arată Alex la vârsta de 20 de ani
Raluca Bădulescu și-a aniversat recent fiul care a împlinit 20 de ani

Cunoscuta fashionistă Raluca Bădulescu are un fiu care îi seamănă perfect. Băiatul, pe nume Alex, provine din primul ei mariaj. Apoi, vedeta a mai fost căsătorită, timp de 13 ani, cu Florin Stamin, de care a divorțat anul trecut. În prezent, Raluca Bădulescu are o relație cu Gabriel Rareș Grigore, un medic cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute persoane din showbizul românesc. În ultimii ani, aceasta s-a făcut remarcată datorită schimbărilor de imagine pprin care a trecut. Vedeta fashionistă a slăbit de la peste 100 de kilograme, ajungând la 46, însă și-a făcut și mai multe operații la nivelul feței și al corpului.

Raluca Bădulescu are un fiu care îi seamănă perfect

Raluca Bădulescu se poate considera o femeie cu adevărat împlinită. Aceasta are parte de foarte multă apreciere în mediul online, dar și de iubirea necondiționată a familiei sale. Deși a divorțat de Florin Stamin, după 13 ani de căsnicie, ea a rămas în relații foarte bune cu bărbatul care i-a fost alături de-a lungul anilor.

Însă aceasta nu a fost singura căsnicie a vedetei TV. Raluca Bădulescu a format mulți ani un cuplu cu Vali Pungă, alături de care are și un fiu care a împlinit zilele trecute 20 de ani! Cu ocazia zilei de naștere a băiatului ei, Raluca a postat pe Instagram mai multe imagini cu fiul ei, dar și un mesaj emoționant:

„Happy birthday my greatest LOVE OF ALL,my king, my son and our only sun @alex_badulescu
#20years #adoreyou #noonelikeyou #onelove #toinfinityandbeyond
Te adoră mă-ta și trăim pentru că TU #atât”, a scris Raluca Bădulescu pe Instagram.

Și-a refăcut viața cu un tinerel

Anul trecut, după 13 ani de relație și 6 de căsnicie, Raluca Bădulescu a anunțat că divorțează de Florin Stamin. În plus, toată lumea a fost luată prin surprindere când vedeta de la „Bravo, ai stil!” a declarat că este implicată într-o nouă relație. Actualul iubit al vedetei este mai tânăr decât ea cu 20 de ani.

Vedeta formează în prezent un cuplu cu Gabriel Rareș Grigore, care a absolvit Facultatea de Medicină în anul 2021, iar acum este medic. Acesta este cel care o face acum să zâmbească pe vedeta de la Kanal D. Un semn că relația lor este serioasă este și faptul că vedeta l-a prezentat pe noul iubit fostului ei soț, Vali Pungă, bărbatul cu care are un copil.

Diferența de vârstă dintre Raluca și Rareș Gabriel este de 20 de ani, însă asta nu reprezintă o problemă pentru ei. Raluca Bădulescu a păstrat o relație foarte bună cu tatăl copilului ei, astfel că nu au nicio problemă să iasă împreună la restaurant. Vali Pungă nu mai locuiește în România de ani buni, iar Raluca l-a vizitat vara trecută în Madrid, cu noul ei iubit.

Comentarii
Adauga un comentariu