Cancan ultimă oră

Raluca Bădulescu are un nou iubit, la două luni după divorț

Publicat: 03 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Bădulescu are un nou iubit la două luni după divorț
Raluca Bădulescu are un nou iubit, la două luni după divorț

Raluca Bădulescu are un nou iubit, la două luni după divorț. Raluca și fotul ei soț, Florin, au decis să meargă pe drumuri separate și să-și refacă viețile personale. Chiar și așa, jurata de la Bravo, ai stil! are numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț, despre care spune că vor fi întotdeauna prieteni.Pe 31 mai, fanii primeau o veste care i-a șocat.

Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, au anunțat că divorțează după 15 ani de căsnicie. Deși s-au separat, spune ea, bărbatul va rămâne pentru totdeauna în inima și în sufletul ei și îl va considera mereu „dragostea ei”.

Cei doi au rămas prieteni foarte buni. Decizia de a merge pe drumuri diferite a fost luată de comun acord.

Raluca Bădulescu are un nou iubit, la două luni după divorț

Raluca Bădulescu și Florin Stamin i-au luat pe toți prin surprindere când au anunțat, acum câteva luni, că divorțează după 15 ani de căsnicie. Cei doi s-au separat, însă au rămas în relații foarte bune. Jurata de la Bravo, ai stil!, de la Kanal D, are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener și, spune ea, sunt foarte buni prieteni. Mai mult, se vor întâlni în continuare, spre mirarea fanilor. Decizia de a merge pe drumuri separate a fost una dintre cele mai înțelepte, pentru a nu regreta mai târziu că nu au făcut acest pas.

„Sunt multe alte vești triste în viață. Noi doi suntem cei mai buni prieteni din lume. Asta este o decizie pe care am luat-o împreună și prin care nu facem nimic altceva decât să ne continuăm relația, pentru că noi doi suntem suflete pereche. Suntem prieteni și vom fi pentru totdeauna.

Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 15 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane”, a spus Raluca Bădulescu, pentru știrile de la Kanal D, scrie Wowbiz.

Raluca Bădulescu: „Există cineva și în viața lui, și în viața mea”

Vedeta tv a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit deschis despre viața personală, la câteva luni de la divorțul de Florin Stamin. Iată ce a declarat, la Știrile Kanal D. Se pare că vedeta are un nou iubit.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât demult poate durea în viitor. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Adauga un comentariu