Cancan ultimă oră

Raluca Bădulescu, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Ce schimbare a făcut criticul de modă, după divorț

Publicat: 07 aug. 2022
Raluca Bădulescu a decis să-și facă o intervenție estetică la nivelul feței, după ce a slăbit enorm

Raluca Bădulescu (47 de ani) a decis să-și facă o intervenție estetică la nivelul feței, după ce a slăbit enorm. Jurata de la Bravo, ai stil! vrea să arate ca în tinerețe, după ce este proaspăt divorțată de Florin Stamin.

După cum a dezvăluit chiar criticul de modă, trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale. Raluca Bădulescu pare să fi simțit nevoie de schimbare în urma divorțului, dar și a pierderii în greutate. Ca urmare, vedeta de la Kanal D și-a făcut face contouring, pentru a arăta și mai tânără.

„Faptul că am slăbit mult în ultima perioadă a făcut ca pielea feței, în special linia mandibulară, să se lase, să nu mai fie fermă, iar acest lucru mă deranja foarte mult. Îmi doream să scap de această problemă rapid și fără operație.

Trăiesc o perioadă specială a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă, așa că am revenit, după destul de multă vreme, la medicul chirurg estetician Iancu Morad, care mi-a fost alături în ultimii 10 ani. El mi-a recomandat să facem Face Contouring fără operație, o intervenție care este urmată și de marile staruri de peste hotare. Mi se pare incredibil că, după doar câteva injectări, pielea lăsată s-a retras și am conturul facial mult mai ferm, ca acum mulți ani”, a dezvăluit Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a divorțat de Florin Stamin. Cei doi erau împreună de 13 ani

Criticul de modă și Florin Stamin au avut o superbă poveste de iubire. La trei luni de când s-au cunoscut, au ales să-și unească destinele și să  se cunune. Au fost cei mai buni prieteni, parteneri și confidenți, dar au decis, în urmă cu câteva luni, să de despartă.

Chiar dacă ruptura a avut loc, Raluca Bădulescu a declara că îi va rămâne mereu prietenă, fostul său partener fiind „dragostea vieții”.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin. Sursă foto: Facebook

„(Florin Stamin, n.r.) A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorită lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu știu cum o să fie de acum înainte, e dragostea vieții mele”, mărturisea Raluca Bădulescu.
Adauga un comentariu