Actualitate

Raluca Bădulescu, în vacanță cu noul ei iubit! Ce destinație au ales cei doi

Publicat: 18 aug. 2022
Raluca Bădulescu vacanță noul iubit
Raluca Bădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu medicul Rareș Grigore, la scurt timp după ce s-a separat de soțul ei, Florin Stamin

Îndrăgita jurată de la „Bravo, ai stil”, Raluca Bădulescu, a mers în vacanță cu noul ei iubit, Rareș Grigore, cu care formează un cuplu de câteva luni. Acesta este medic de profesie și are cu aprosape 20 de ani mai puțin decât vedeta de la Kanal D. În ceea ce privește destinația de vacanță aleasă de cei doi, este un loc vizitat pentru prima dată de Raluca Bădulescu.

La sfârșitul lunii mai, presa din România afla cu surprindere că Raluca Bădulescu se desparte de Florin Stamin, după 15 ani de mariaj. După cum povestea jurata de la „Bravo, ai stil”, divorțul a fost unul amiabil, cei doi rămânând în bune relații. În plus, la scurt timp după separare s-a aflat și că Raluca Bădulescu este implicată deja într-o nouă relație, partenerul acesteia fiind cu mult mai tânăr decât ea.

Raluca Bădulescu, în vacanță cu noul ei iubit

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când s-a afișat cu noul bărbat din viața ei. Acesta se numește Rareș Grigore, este medic de profesie și are cu aproape 20 de ani mai puțin decât jurata de la „Bravo, ai stil”. Dincolo de diferența de vârstă dintre ei, este vizibil că vedeta și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Rareș. Drept dovadă, Raluca Bădulescu și-a luat iubitul și au plecat împreună în stațiunea din România în care se distrează cel mai bine toți tinerii.

Mai precis, vedeta Kanal D și noul ei partener de viață au petrecut un weekend pe litoralul românesc, Vama Veche. Pentru Raluca Bădulescu a fost pentru prima dată când a vizitat stațiunea. „Regina regească”, apelativ pe care îl folosește mai la toate aparițiile TV, a mărturisit că s-a distrat pe cinste și a fost surprinsă de ce are de oferit Vama Veche.

„Am fost pentru prima dată în Vama Veche. Nu mai fusesem niciodată aici. Am ajuns un weekend la mare, în Vama Veche, la aniversarea unui bun prieten. Am mers împreună cu iubitul meu, cu Cătălin Botezatu și cu alți buni prieteni. M-am bucurat de un amalgam splendid între plajele din Ibiza și litoralul românesc. Un mix de oameni, muzică, emoții și sentimente. Pentru mine a fost o experiență inedită, pe care o voi repeta cu siguranță”, a declarat Raluca Bădulescu.

Care este destinația de vacanță preferată a Ralucăi Bădulescu

În pofida faptului că s-a simțit foarte bine pe litoralul românesc, în Vama Veche, alta este destinația de vacanță preferată de jurata „Bravo, ai stil”. Astfel, Raluca Bădulescu a mărturisit că iubește la nebunie Spania și în fiecare an bifează câte o vacanță acolo. Ca o curiozitate, tot în Spania l-a cunoscut pe fostul soț, Florin Stamin, care avea un restaurant pe acele meleaguri.

„Sunt atât de previzibilă. Cred că de 20 de ani mergem numai în Spania. Cred că tot în Spania, evident, voi merge. Este țara viselor mele, am și stat 3 ani în Spania. Întotdeauna vreau să mă reîntorc acolo. Orice loc pe lumea asta există, mă gândesc, mă răzgândesc, mă aranjez și tot în Spania mă întorc. Indiferent cum am da-o. Mi-ar plăcea să mă mut acolo, dar când o să fiu bătrână rău. Nu știu ce înseamnă bătrână rău. Pentru că acum mă consider tânără nebună. Nu știu, cred că la 80 de ani, mi-ar plăcea, da”, a precizat Raluca Bădulescu.
Adauga un comentariu