Stiri si curiozitati

Raluca Podea, probleme grave cu dantura, dupa ce a platit mii de euro pe un zambet impecabil: „L-am lipit cu superglue”

Publicat: 23 apr. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Podea probleme grave cu dantura dupa ce a platit mii de euro pe un zambet impecabil L-am lipit cu superglue
3

Raluca Podea nu mai scapa de medici! Blondina se confrunta cu mari probleme cu dantura, din cauza unor implanturi pe care a platit mii de euro.

In cadrul unui interviu acordat pentru „Xtra Night Show”, Raluca Podea a povestit totul despre problemele ei de sanatate. Blondina are o infectie la nivelul gingiei, cauzata de implanturile dentare pentru care a platit mii de euro si a povestit ca dupa ce i-a cazut un dinte, l-a lipit cu superglue.

„Pur si simplu am 3 interventii de care presupun ca am avut nevoie, eu am alaptat, mi-am schimbat sanii, dupa care i-am vrut mai mari, iar cea de-a treia operatie a fost de implant fesier. Medicul mi-a spus sa aleg aceasta masura ca este indicat spatelui meu si l-am urmat.

Am ceva probleme cu coloana cervicala si am nevoie de recuperare medicala. Aveam niste infectii, am mers la clinica inapoi sa gasim o solutie, am consultat cam 5 medici. Nu mi se pare corect si nici normal sa vin de acasa cu bugetul meu, atata timp cat in prima faza, eu mi-am platit dintii.  Eu am problemele astea de cand mi-am schimbat dintii.

Trebuie sa stau o luna fara dinti, trebuie sa-mi repar gingia si este complicat. Mi-am sunat avocatul, o sa merg pe caile legale. Eu aveam dintii buni, am platit cateva mii de euro, dar nu este vorba de bani, este vorba de sanatate. Am o infectie la nivelul gingiei, care este foarte puternica. Costa 700 si ceva de milioane si nu mi se pare normal sa platesc eu. Mai devreme mi-a cazut din nou un dinte si mi l-am lipit cu superglue” a spus Raluca Podea, la „Xtra Night Show”.

Adauga un comentariu