Cancan ultimă oră

Ramona Olaru, emoționată de Dani Oțil și fiul său. Cum l-a surprins pe prezentatorul TV alături de Tiago: ”Nu plâng…”

Publicat: 10 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Olaru emoționată de Dani Oțil și fiul său. Cum l-a surprins pe prezentatorul TV alături de Tiago Nu plâng...
Ramona Olaru și Dani Oțil

Asistenta TV de la Neatza cu Răzvan și Dani le aduce tuturor zâmbetele pe buze în fiecare dimineață, însă se pare că de zâmbetul ei s-a ocupat altcineva. Ramona Olaru i-a surprins pe Dani Oțil și fiul său într-o ipostază emoționantă, Ramona fiind complet topită după micuțul Tiago. Scena a fost filmată și publicată pe rețelele de socializare, unde le-a înduioșat inimile tuturor urmăritorilor ei.

Ramona Olaru a fost emoționată de Dani Oțil și fiul său

Cu toții știm că Dani Oțil radiază de fericire de când Gabriela Prisăcariu i-a adus pe lume un copil, iar momentele unice cu cei doi nu se opresc niciodată. Acest lucru l-a remarcat și Ramona Olaru, care i-a surprins într-o ipostază care a emoționat-o într-adevăr.

Cei doi se aflau în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, iar prezentatorul TV îl ținea pe Tiago în brațele lui, arătându-i ceva. Din umbră era camera de filmat a Ramonei Olaru, care a surprins perfect momentul tată-fiu. Videoclipul a fost publicat pe rețelele de socializare, unde a scris un text din care ne dăm seama că a fost emoționată de moment: ”Nu plâng, tu plângi”, este textul scris de asistenta TV.

Dani Oțil și Tiago au o relație perfectă

Dani Oțil și Tiago au o relație tată-fiu de invidiat. Cei doi sunt surprinși des împreună, mai ales de soția lui Dani, Gabriela, care nu pierde niciun moment în care cei doi se joacă sau își petrec timpul împreună. Așadar, se pare că de când a devenit tată, prezentatorul TV radiază de fericire și își dedică timpul bucuriei fiului său.

 

Adauga un comentariu