Cancan

Ramona Olaru lasă iar impresia că relația sa cu Cătălin Cazacu scârțâie

Publicat: 04 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Olaru lasă iar impresia că relația sa cu Cătălin Cazacu scârțâie
Ramona Olaru si Catalin Cazacu au o relatie cu nabadai

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc de ceva vreme, doar că relația lor nu este una obișnuită. Cu toate că sentimentele dintre ei sunt extrem de puternice, discuțiile din cuplu sunt inevitabile. Aceștia au recunoscut că ajung la ceartă din diverse motive, însă niciodată lucrurile nu au fost grave.

Problema celor doi este că de fiecare dată când ceva scârțâie, el, ea sau chiar amândoi țin să își strige nemulțumirea în spațiul public.

Cum se intelege Cătălin Cazacu cu Ramona Olaru

Colega lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil și-a obișnuit fanii cu sinceritatea ei și cu naturalețea de care dă dovadă, astfel că pentru mulți nu mai este de mirare că vedeta își pune sufletul pe tavă în față lor.

Pe Instagram, fata de la meteo a publicat două mesaje dure, prin care face referire la cum stau lucrurile într-o relație cam toxică, dar și cum un bărbat ajunge să-și critice partenera pentru greșelile pe care le face din cauza lui.

Vedeta, ca de fiecare dată, nu a spus clar dacă iar s-a certat cu logodnicul ei sau dacă mesajele sale sunt fără direcție, doar a lăsat loc interpretărilor.

”Doar pentru că cineva îți este familiar, asta nu înseamnă că tu trebuie să îi tolerezi minciunile, haosul, dramele, manipulările și lipsa de respect… Nu există bărbat mai ipocrit decât cel ce critică femeia care nu mai este un înger în iadul creat de el”, a scris Ramona Olaru, pa pagina personală de Instagram.

Certurile dintre cei doi amorezi vin în contextul în care deja au plănuit ca în 2023 să își jure iubire veșnică și să petreacă în stil mare în cinstea relației pe care o au, la malul mării, cu 500 de invitați alături, muzică bună, mâncare pe alese, totul într-o atmosferă foarte relaxantă.

Doar că până la nuntă, se pare că, mai au multe teste de trecut. Cert este că au recunoscut amândoi că iubirea lor a fost dintotdeauna cu năbădăi, dar asta nu i-a împiedicat să meargă mereu mai departe împreună.

Cătălin Cazacu a fost criticat aspru de mama fiului său

Cazacu s-a mai iubit și cu alte femei celebre, însă nicio relație nu a avut un final fericit. Printre persoanele cu care s-a iubit cu patimă s-a numărat și artista Nicoleta Delinescu, mama copilului său.

“Relația mea cu Cătălin a fost și va fi una frumoasă! Ca părinți, pot să spun că avem cea mai specială relație și sper să fie un exemplu pentru toate persoanele care se află în situația noastră! Cu cât Andrei crește, relația pe care o are cu Cătălin e tot mai apropiată și deja ar vrea să ne mutam la București, să fie cât mai aproape de tatăl lui și ,bineînțeles, de echipa pentru care concurează la motociclism. Pe Ramona nu o cunosc personal, nu pot să am nicio părere despre relația lor. Ceea ce mai văd și eu în presă și aflu de la apropiații lui Cătălin este că relația lor e din același tipar ca celelalte relații pe care le-a avut. Eu sper ca el să aleagă cu inima când va face pasul și sper să fie cât mai curând o stabilitate în viața lui. Asta o spun spre binele lui Andrei care s-a săturat să tot cunoască altă și altă «prietenă a lui tata»”, a spus Nicoleta Delinescu.

Adauga un comentariu