Cancan

Ramona Păuleanu a dat în judecată Spitalul Filantropia din Capitală. Prezentatorea de la Pro TV aduce acuzații de malpraxis

Publicat: 13 ian. 2022
Colaj foto cu Ramona Pauleanu
Ramona Pauleanu a dat in judecata Spitalul Filantropia din Bucuresti

Prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV, Ramona Pauleanu, a dat în judecată Spitalul Filantropia din Capitală și le aduce acuzații de malpraxis. Vedeta le cere daune în valoare de un milion de euro. Despre nefericita întâmplare, Ramona a povestit într-o postare de pe Facebook.

Vedeta de la trustul MediaPro este căsătorită cu cunoscutul avocat Adrian Cuculis cu care are doi copii.

Ramona Păuleanu a dat în judecată Spitalul Filantropia din Capitală

În luna aprilie a anului 2021, Ramona anunța că este gravidă în șapte luni și că pentru o perioadă va dispărea de pe micul ecran. Vedeta a născut prematur o fetiță și un băiat. Din păcate, micuțul nu a putut fi externat și a petrecut mai multe luni în spital.

În acest timp, Ramona susține că băiețelul s-ar fi îmbolnăvit de la bacteriile din spital, iar din acest motiv vedeta a dat instituția în judecată.

“Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut septis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo. Da, le-am cerut un milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu ca să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câștigam, către o cauză în care credeam.

Îmi voiam băiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp să le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul ăsta, dar acum știu că merg până în pânzele albe”, a scris prezentatoarea de la Pro TV pe Facebook.

Ramona Păuleanu, despre sitemul medical din România

În continuare, prezentatoarea de la Pro TV a afirmat că reprezentanții spitalului “joacă murdar” și că aceștia o învinovățesc chiar pe ea pentru infectarea bebelușului.

“Asta după ce, și atunci, și acum, spitalul dovedește că joacă murdar. Printre altele, ASTĂZI am aflat că tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauză că eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic până în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic. Cu toate astea, mi-au apărut două diagnostice noi, post externare. Post externare.

Nu, nu sistemul medical românesc e putred, ci oamenii din el. Că doar nu mârșav nu poate fi un spital, o clădire, ci cei care o conduc. Sunt convinsă că or să inventeze tot felul de mizerii, mă aștept la orice. Dar îi anunț pe această cale, că și eu merg până la capăt.

Păcat de oamenii oamenii competenți și empatici care lucrează acolo, prinși involuntar în această mocirlă. Și-mi pare rău că îi amărasc cu acest mesaj”, a mai spus Ramona Păuleanu pe Facebook.
Adauga un comentariu