Cancan

Ramona Păuleanu este însărcinată cu gemeni. Frumoasa prezentatoare a părăsit Știrile Pro TV

Publicat: 08 apr. 2021
Ramona Păuleanu însărcinată cu gemeni
Frumoasa prezentatoare a rubricii Meteo urmează să aducă pe lume, peste două luni, gemeni

Frumoasa prezentatoare a rubricii Meteo şi corespondentă a Ştirilor ProTV, Ramona Păuleanu, este însărcinată cu gemeni în șapte luni. Deoarece nu vrea să riște nimic, nici în privința stării ei de sănătate, dar nici a copiilor, ea a plecat de la Pro TV. Ea i-a anunțat deja pe telespectatori că va lipsi de pe micile ecrane o lungă perioadă de timp.

Fumoasa prezentatoare a rubricii meteo de la Pro TV, Ramona Păuleanu, a anunțat la începutul anului că urmează să devină mamă. Atunci, vedeta Pro TV a făcut anunţul în direct, însă le-a precizat atunci colegilor ei că încă nu vrea să le mărturisească sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Acum, la aproape două luni de la anunț, Ramona Păuleanu și-a luat la revedere de la telespectatori, astfel că nu o vom mai vedea la rubrica Meteo, de la știrile Pro TV.

Ramona Păuleanu este însărcinată cu gemeni

Frumoasa prezentatoare Ramona Păuleanu, în vârstă de 36 de ani, este însărcinată în șapte luni cu gemeni. Aceasta i-a anunțat pe telespectatori că a venit momentul să-și ia rămas bun, pentru că va lipsi o lungă perioadă de pe micul ecran. În urmă cu o lună, Ramona a făcut publice noi imagini cu ea însărcinată, în care și-a asigurat fanii că se simte bine și a scăpat de ce era mai rău, după ce bebelușii i-au dat tot felul de emoții.

„Puteam să am și eu o ședință foto profi, măcar un telefon mai bun, dar… atât s-a putut, atât dau. Ca să sărbătoresc și eu cumva momentul c-am ajuns la 6 luni astăzi, și mă rog să fie cât mai multe. Și peste 9 îi țin, dacă se poate.

Trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și totodată plină de tot felul de griji. Nu știu nici să descriu caruselul ăsta emoțional în care am intrat. A fost o sarcină mult dorită, așteptată de peste 5 ani, probabil de aici și grijile. Mi-au dat și ăia mici tot felul de emoții, slavă Domnului că ce e mai greu a trecut și s-au liniștit. Nu mi-a fost bine de la început, dar acum mă simt perfect. Aștept să fiu din ce în ce mai grasă și frumoasă”, a povestit vedeta de la Știrile Pro TV.

Cum a anunțat că este însărcinată

Ramona Păuleanu a dezvăluit pe 12 februarie că este însărcinată, în direct, în timpul Știrilor Pro TV. Aceasta s-a întâmplat după ce colega ei, Andreea Marinescu, a dat-o de gol.

„Daca tot m-a pârât @andreeamarinescu_22, iar burta oricum nu se mai poate ascunde, vă anunț și eu că sunt «puțin» însărcinată și foarte mult emoționată.

PS: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasă vederii, dar o s-o arăt și-n toată splendoarea ei. Și pentru că atunci când mă apuc de-o treabă nu-mi place să mă încurc, mai am și gemeni 😅 Să dea Dumnezeu să fie bine, că multe griji îmi fac, și așa să vă fie tuturor”, a scris Ramona, la momentul respectiv, pe Instagram.

Așadar, după ce Ramona Păuleanu a anunțat că este însărcinată cu gemeni, aceasta abia așteaptă să-și țină bebelușii în brațe.

Adauga un comentariu