National

Rareș Bogdan a răbufnit: „Atac cu înverșunare mizeria traseismului. Urâta politichie mai avem”

Publicat: 12 aug. 2020
Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL
Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a răbufnit la adresa colegilor de partid. Acesta s-a poziționat împotriva traseismului politic. Aceeași poziție a avut-o astăzi și Klaus Iohannis în timpul conferinței de presă. Rareș Bogdan este persoana desemnată de Ludovic Orban să se ocupe cu strategia politică din alegerile locale. Nu este pentru prima dată când liberalul și-a exprimat indignarea cu privire la traseismul politic.

Rareș Bogdan: ”Poate acum vor pricepe cu toții…”

„Poate acum vor pricepe cu toții, dacă de la mine nu a fost îndeajuns de clară poziția, pana și cei care zilele trecute se făceau ca nu înțeleg de ce atac cu înverșunare mizeria traseismului vor putea medita la aceasta chestiune. Urâta politichie mai avem, nu cred ca mai exista undeva pe planeta o clasa politica mai lipsită de principii, valori și credințe. Suntem absolut unici pe planeta și din acest punct de vedere”, a afirmat Rareș Bogdan.

Klaus Iohannis: ”Nu văd cu ochi buni aceste racolări”

„Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. E o boală gravă a politicii românești. Ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseimului politic”, a afirmat, miercuri, Klaus Iohannis. Acesta a fost întrebat de jurnaliști ce părere are despre membrii PSD care au venit în PNL.

Liderul interimar al PSD acuză PNL de faptul că mituiește primarii social democrați în schimbul adeziunii la Parditul Național Liberal

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Partidul Social Democrat va depune plângere penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA) împotriva liberalilor din Guvern dar și din teritoriu. El afirmă că aceștia au transformat instituțiile statului într-un „rai al criminalității”. De asemenea, într-o postare pe o rețea de socializare, Marcel Ciolacu îi acuză pe membrii PNL de faptul că mituiesc primarii social democrați, promițându-le „bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL”. Acesta a continuat spunând că cei care nu cedează sunt amenințați și șantajați.

„Toți duduienii galbeni din Guvern – la puşcărie!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Ciolacu: Nu sunt bani de măști, de alocații, de pensii. Sunt bani doar pentru mită şi politică!!! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare!

Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru mită şi politică!!! Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.

Partidul Social Democrat: Nu pot ei șantaja cât pot românii vota! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape

Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii vota! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape.

De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?

PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”, a scris Marcel Ciolacu.

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu