Actualitate

Rareș Bogdan rupe tăcerea: ”Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul”

Publicat: 30 aug. 2020
Rareș Bogdan rupe tăcerea: ”Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul”
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan rupe tăcerea: ”Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul”. Prim-vicepreședintele PNL nu este de acord, sub nicio formă, cu traseismul. Tocmai de aceea, îl avertizează pe șeful său din PNL, Ludovic Orban, să înceteze cu „cel mai josnic trafic de persoane”. Acest fapt este la egalitate cu recunoașterea de către PNL că nu are destui oameni, suficient de buni pentru guvernare.

”Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească. Îi rog să înceteze. Echivalează cu faptul că PNL recunoaște că nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a guverna și este nevoie să ia de la PSD. Îi atenționez public să înceteze orice transfer inclusiv de deputați și senatori pentru că îi voi ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac, m-am săturat ca partidul meu să fie pus în genunchi.

Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL. Nu știu ce le-au promis colegii mei, dar vă spun că nu au ce căuta cei de la PSD pe listele PNL. Îl voi ataca furibund pe orice lider PNL care va pune pe liste parlamentari PSD. Îi voi ataca furibund. Transferurile sunt o boală a democrației. Nu există o chestiune mai gravă pentru democrație decât traseismul politic.

În următoarele săptămâni și luni se va auzi mult de mine pentru că nu voi mai putea să tac. Am tăcut mai mult decât era cazul, am încercat să fiu un soldat disciplinat. Nu va face oricine ce vrea în PNL, decât dacă își asumă criticile mele. Au făcut prea mult ce au vrut. Poate voi candida la parlamentare.”, a declarat Rareș Bogdan, duminică seara, la Antena 3.

”Urâta politichie mai avem”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a răbufnit la adresa colegilor de partid. Acesta s-a poziționat împotriva traseismului politic. Aceeași poziție a avut-o astăzi și Klaus Iohannis în timpul unei conferințe de presă. Rareș Bogdan este persoana desemnată de Ludovic Orban să se ocupe cu strategia politică din alegerile locale. Nu este pentru prima dată când liberalul și-a exprimat indignarea cu privire la traseismul politic.

Rareș Bogdan rupe tăcerea: ”Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul”

„Poate acum vor pricepe cu toții, dacă de la mine nu a fost îndeajuns de clară poziția, pana și cei care zilele trecute se făceau ca nu înțeleg de ce atac cu înverșunare mizeria traseismului vor putea medita la aceasta chestiune. Urâta politichie mai avem, nu cred ca mai exista undeva pe planeta o clasa politica mai lipsită de principii, valori și credințe. Suntem absolut unici pe planeta și din acest punct de vedere”, a afirmat Rareș Bogdan.

Klaus Iohannis: ”Nu văd cu ochi buni aceste racolări”

„Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. E o boală gravă a politicii românești. Ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseimului politic”, a afirmat, miercuri, Klaus Iohannis. Acesta a fost întrebat de jurnaliști ce părere are despre membrii PSD care au venit în PNL.

 

Adauga un comentariu