Cancan ultimă oră

Răsturnare de situaţie! Un comisar-șef, care s-a ocupat de caz, a rupt tăcerea! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Elodia Ghinescu

Publicat: 03 oct. 2021
Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu

Comisarul-şef Vasile Viorel, care s-a ocupat de caz, a oferit câteva detalii din dosarul morţii Elodiei Ghinescu. Multe detalii au ajuns în spariul public abia după concluzii, chiar dacă acest caz a fost mediatizat ani de zile în toate mediile.

Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Comisarul şef Vasile viorel, cel care s-a ocupat de caz, a oferit date din acest dosar.

Potrivit omului legii, Cristian Cioacă a devenit principalul suspect în dosarul dispariţiei avocatei din cauză că au fost descoperite urme de sânge sub parchet, iar poliţistul a dat cu mai multe straturi de vopsea pentru a acoperi indiciile incriminatorii.
Mai mult, pornind de la probele de sânge, criminaliştii s-au arătat convinşi de faptul că moartea a survenit în urma unei leziuni puternice.
Comisarul a dezvăluit că, cel mai probabil, Cristian Cioacă a folosit tocul pistolului din dotare.

“Este cert că moartea a fost făcută cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman nu a putut să sângereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar condideram că a folosit tocul pistolului. Nu pistolul ca arma de foc, ci ca obiect vulnerant”, dezvăluia comisarul Vasile Viorel.

Poliţistul susţine că Cioacă a omorât-o spontan pe Elodia şi nu ar fi fost vorba de crimă cu premeditare:

“Nu credem că a fost omor cu premeditate, cu un omor spontan”.

Comentarii
Adauga un comentariu