Actualitate

Războiul va continua în Ucraina. Analistul politic H.D. Hartmann: „Vom avea cel puţin 7 ani de război, dacă Zelenski va fi reales preşedinte” – VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 13 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Războiul va continua în Ucraina. Analistul politic H.D. Hartmann Vom avea cel puţin 7 ani de război dacă Zelenski va fi reales preşedinte - VIDEO EXCLUSIV
Analistul H.D. Hartmann a abordat subiectul conflictului dintre SUA și China

Astăzi, 13 mai 2022, în Platoul BZI LIVE a fost programată o nouă ediţie – dialog interesantă alături de profilerul H.D.Hartmann. Jurnalistul a discutat despre cât va mai dura războiul din Ucraina, care se află în momentul de faţă la ziua 79 de „operaţiune militară specială”.

Analistul politic afirmă cu vehemenţă că războiul din Ucraina va mai dura cel puţin 7 ani, dacă Volodimir Zelenski va fi reales preşedinte al statului vecin şi nu va recurge la negocieri de pace.

Analistul H.D. Hartmann susţine că războiul va continua în Ucraina

Cunoscutul jurnalist H.D. Hartmann a menţionat în exclusivitate pentru BZI că războiul din Ucraina va mai continua mulţi ani de acum încolo dacă preşedintele Volodimir Zelenski nu va veni la masa negocierilor. Vine vară, iar acest anotimp facilitează acţiunile soldaţilor ruşi.

„Războiul de uzură va continua. Vine vară, se usucă pământul, tancurile vor trece mai uşor. Soldaţii vor fi hrăniţi mai bine, cu fructe şi etc. Trupele se pot ascunde în vegetaţie. Ziua este mai lungă, ofensivele pot fi duse pe o perioadă mai lungă. Războiul de uzură se va extinde. Odesa nu intră în această fază. Există o întărire a Rusiei în Donbas. Podul terestru cu Crimeea se realizează pas cu pas. Războiul nu se va reduce în intensitate şi nici nu se va extinde peste localizarea geografică. În septembrie, octombrie va scădea din intensitate și mai ales dacă iarna va fi grea. Primăvara viitoare ne va prinde tot într-un război de uzură. Nu văd nimic special. Văd o retragere a armatei ruse din Harkov. Văd că ruşii încep să se retragă pentru că interesul la ora actuală este Donbas. Realităţile de pe teren, Donbas şi Crimeea vor fi parte integrantă a Federaţiei Ruse.

Zelenski mai are 2 ani din mandat şi va avea dreptul la un alt mandat. Acum o lună a interzis toate partidele politice, nu mai are nimeni cine să candideze împotriva sa. Astfel, războiul va mai dura cel puţin doi ani, plus încă 5 dacă va rămâne Zelenski preşedinte. Asta e logică. Vom avea cel puţin 7 ani de război. Zelenski de 2 luni a distrus orice tip de lingvistică de pace. Nu mai are culoar”, a transmis jurnalistul H.D.Hartmann, în Studioul BZI LIVE.

Adauga un comentariu