Sport

Răzvan Lucescu își anunță revenirea în fotbal: „Asta e intenția mea!”. Mircea Lucescu s-a înfuriat când a fost dat afară de la Al Hilal

Publicat: 11 mart. 2021
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu a vorbit despre revenirea pe banca tehnică, după ce a fost dat afară de Al Hilal

Răzvan Lucescu a vorbit despre revenirea pe banca tehnică, după ce a fost dat afară de Al Hilal. Fostul selecționer al României spune că va lua o decizie într-o lună de zile. Lucescu Jr a dezvăluit că tatăl său a fost foarte furios când a aflat vestea că a fost dat afară de la Al Hilal.
Răzvan Lucescu a fost dat afară de Al Hilal, după un parcurs dezastruos în acest început de an. Lucescu Jr a câștigat cu arabii Liga Campionilor Asiei, titlul și Cupa Regelui, dar șeicii nu au avut milă după ce echipa a pierdut primul loc în campionat.

Se întoarce Răzvan Lucescu la Fenerbahce?

Numele lui Răzvan Lucescu a fost vehiculat și în legătură cu Turcia. Presa de la Istanbul a vorbit în mai multe rânduri despre o posibilă venire a românului pe banca lui Fenerbahce.

„Nu m-aș întoarce acum în fotbalul românesc. Vreau să rămân în fotbalul din străinătate cât mai mult timp, după mă voi întoarce, dar acum nu mă gândesc. Nu am de gând să știu unde voi merge și nu voi ști nici în următoarele 3-4 săptămâni. Intenția mea e ca până în vară să nu merg nicăieri, dar zic de aceste 3-4 săptămâni pentru că îmi pun și eu lucrurile mai bine la punct. Sunt un antrenor destul de complicat, am nevoie de timp de adaptare, nu sunt genul de antrenor să am inspirație de moment, eu am nevoie de timp de lucru”, a declarat Răzvan Lucescu la Radio Gold FM.

Fostul selecționer al României spune că a greșit foarte mult atunci când a acceptat să meargă la Petrolul Ploiești.

„Când am acceptat să merg la Petrolul nu a fost o idee chiar grozavă și mi-am spus să nu mai accept așa ceva, dar dacă mi se oferă o șansă bună, nu se știe niciodată”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Mircea Lucescu, furios după demiterea lui Răzvan

Mircea Lucescu a fost foarte furios după demiterea lui Răzvan.

„El a fost foarte supărat, cum a fost și mama, eu eram cel mai relaxat. Mi-a spus că nu e normal ce s-a întâmplat. A fost oarecum furios, pentru că tot ceea ce câștigasem era o demonstrație că echipa are valoare. Era de așteptat ca echipa să aibă o cădere, soarta s-a întors. Șuturi care se duceau milimetric pe lângă poartă, înainte intrau în poartă. La un moment dat eram pe locul 1, la 7 puncte de locul 2. După au fost decizii greșite ale arbitrilor pentru Al Hilal, dar asta este, nu încerc să sugerez nimic”, a mai spus Lucescu Jr.

Adauga un comentariu