Cancan ultimă oră

Răzvan Simion a recunoscut că ia o pastilă albastră în fiecare zi, în direct la TV! Telespectatorii au fost uimiți când au auzit la ce îl ajută

Publicat: 08 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răzvan Simion a recunoscut că ia o pastilă albastră în fiecare zi în direct la TV Telespectatorii au fost uimiți când au auzit la ce îl ajută
Răzvan Simion este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi din țară

Răzvan Simion se numără printre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi din țară, iar moderatorul a intrat în sufletele telespectatorilor prin prisma carismei, dar și a sincerității de care a dat dovadă mereu.

Așa s-a întâmplat și de această dată, căci într-un moment de sinceritate, moderatorul a dezvăluit că, în fiecare zi, ia o pastilă albastră.

Atunci când au auzit, colegii de platou s-au amuzat copios pe baza acestui fapt. Totodată, Răzvan Simion a explicat și care este, de fapt, misiunea acestei pastile pe care o ia în fiecare zi.

„Eu iau în fiecare zi o pastilă albastră, care mă revigorează”

Răzvan Simion a mărturisit, în cadrul emisiunii TV pe care o prezintă alături de Dani Oțil, că în fiecare zi ia o pastilă albastră, o vitamină, care îl revigorează.

Ei bine, apoi, în stilul caracteristic, cu un simț al umorului bine dezvoltat, Răzvan Simion a mai adăugat că este cam dezamăgit de ceea ce a auzit la horoscop, legat de zodia sa, și fiind o persoană influențabilă, pastila nu își va mai face efectul.

„Eu iau în fiecare zi o pastilă albastră, care mă revigorează, este o vitamină ce îmi dă așa o stare de bine. Acum, că mi-ai zis la zodie că nu o să-mi meargă bine, o să iau pastila degeaba. Eu sunt super influențabil, dacă îmi zici că îmi merge rău, așa o să-mi meargă. Ce o fi în pastilele astea de le iau? Nici nu mă supăr, nici nu mi-e foame.

Repet, una dintre ele este albastră”, a spus Răzvan Simion, în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Dani Oțil.

Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2020, cei doi amorezi începând o relație la câteva luni după ce prezentatorul TV și Lidia Buble și-au spus ”Adio”.

De asemenea, relația dintre cei doi devine din ce în ce mai serioasă, astfel că amorezii își fac planuri de viitor împreună, iar recent, Răzvan Simion i-a prezentat pe cei doi copii ai săi Dalianei Răducan.

Adauga un comentariu