Cancan ultimă oră

Reacția lui Dan Negru, după ce Florin Călinescu a demisionat de la ProTV: „Oamenii rămân acolo unde sunt iubiți…”

Publicat: 19 iul. 2021
Dan Negru

Cutremur în showbiz după ce Florin Călinescu și-a anunțat demisia pe Facebook de la PRO TV, iar postul de televiziune a dat un comunicat de presă în care a transmis că va reveni cu detalii la momentul potrivit. Dan Negru intervine și spune adevărul despre asemenea evenimente care pune publicul pe jar.

Vedeta Antena1, Dan Negru a comentat și el plecarea lui Florin Călinescu de la ProTV. El spune că cei de peste Ocean au adevărate strategii pentru a-și păstra vedetele în trust, însă la noi nu se aplică acest lucru.

„Oamenii cresc acolo unde sunt apreciați. Merg unde sunt primiți. Și rămân acolo unde sunt iubiți….”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

Prezentatorul a explicat că peste hotare televiziunile știu să își aprecieze și să își păstreze vedetele postului, făcând din asta o adevărată strategie:

„Jimmy Fallon e la NBC din ’98, Carlo Conti e la RAI din ’85, Stephan Raab e la ProSiben din ’97.”, a exemplificat vedeta Antena 1.

În context, Dan Negru a subliniat că probabil el este singurul care a rezistat timp de 20 de ani în același loc.

Florin Călinescu a anunţat că pleacă de la Pro TV

Duminică seară, 18 iulie, prezentatorul Florin Călinescu a anunțat că renunță la colaboarea cu actualul managment al ProTV și, implicit, la emisiunea „Românii au talent”.

„Cu oarecare parere de rau, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, si la” Românii au talent “.
Detalii ,mai încolo.
Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

Actorul Florin Călinescu s-a născut la 29 aprilie 1956, la Timişoara. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti, în 1980, potrivit volumului „1234 cineaşti români” (Ed. Ştiinţifică, Bucureşti, 1996).

A debutat în film în serialul „Lumini şi umbre” în regia lui Andrei Blaier (1981). A mai jucat, apoi, în filmele „Întunericul alb” (r. Andrei Blaier, 1982), „Clipa de răgaz” (r. Şerban Creangă, 1985), „Enigmele se explică în zori” (r. Aurel Miheles, 1987), „E pericoloso sporgersi” (r. Nae Caranfil, 1992), „Asfalt Tango” (r. Nae Caranfil, 1995), „Prea târziu” (r. Lucian Pintilie, 1996), „Filantropica” (r. Nae Caranfil, 2002), „Maria” (r. Peter Călin Netzer, 2003), „Băieţi buni” (serial TV, 2005), „Anticamera” (serial TV, 2008), „Poveste de cartier” (2008). A fost redactor la săptămânalul ‘Academia Caţavencu”.

Între 2000-2014 a fost director al Teatrului Mic. Florin Călinescu a intrat în lumea media la începutul anilor ’90 cu emisiunea „Duminicile celor singuri” de la Radio ProFM. Din decembrie 2005 intră în atenţia publicului de televiziune, devenind producător tv la MediaPro Internaţional. A realizat emisiunea „Ora şapte, bună dimineaţa” la ProTV, apoi emisiunea-concurs „Te uiţi şi câştigi”, popularitatea sa crescând la cote maxime. Fin observator al scenei socio-politice româneşti, a inaugurat, în februarie 1997, emisiunea „Chestiunea zilei” – un comentariu satiric al celei mai importante ştiri a zilei, care a cunoscut de-a lungul timpului unele modificări.

Pentru o perioadă a fost directorul postului Tele 7 abc (2001-2003), unde a realizat emisiunea „Alo Florin”. S-a întors la PRO TV, unde, în 2004, a realizat emisiunea de analiză fotbalistică „Procesul etapei”. Tot la ProTV a realizat emisiunea de divertisment „Duminică de duminică”. În 2005 a jucat în serialul poliţist „Băieţi buni”. În perioada 2005-2007 a fost realizatorul emisiunii sportive „Om la om” de la TV Sport. În ianuarie 2007 revine la ProTV, unde realizează serialul „Anticamera”. Din noiembrie 2009 a colaborat cu televiziunea de ştiri Vox News, fiind invitat în cadrul emisiunii „România în alb şi negru”, o dezbatere electorală în perioada alegerilor prezidenţiale. În octombrie 2012 a revenit pe micile ecrane, în serialul de comedie „Tanti Florica”, film realizat şi difuzat la ProTV.

Adauga un comentariu