Cancan ultimă oră

Reacția lui Gigi Becali când a văzut pozele sumare făcute de Anamaria Prodan

Publicat: 27 aug. 2020
Gigi Becali si Anamaria Prodan
Gigi Becali si Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea în ultima perioadă cu pozele nud pe care le publică pe contul ei de Instagram. Unul dintre oamenii care s-au arătat șocați a fost Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Omul de afaceri a sfătuit-o în dese rânduri pe sexy- impresară să renunțe la publicarea acestor poze, însă fără succes. Anamaria Prodan a povestit cum a reacționat Gigi Becali după ultimele imagini postate.

„Gigi îmi spune «Tată, nu e bine să faci așa ceva, nu e firesc». Dar eu i-am zis «Patroane, sunt cea mai frumoasă și ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Dacă nu-ți place nu te mai uita». Mai vede poza și pe WhatsApp și îmi spune că nu e bine ce fac.

În ziua în care voi împlini 50 de ani voi apărea într-un nou pictorial în Playboy. Sunt bărbați care-și doresc aventuri cu mine, dar noi legăm prietenii. Până nu mă cunosc, ei se uită la cum arăt. Apoi își dau seama de calitățile mele intelectuale”, a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

Gigi Becali nu ține cont de criză! Prețul cerut pe Dennis Man rămâne 15.000.000 de euro
Dennis Man pare, cel puțin în momentul de față, jucătorul cu cele mai mare șanse să plece pe o sumă importantă din fotbalul românesc.

Anamaria Prodan, agentul jucătorului, a dezvăluit că Gigi Becali poate obține acum aproximativ 10.000.000 de euro pentru Dennis Man, sumă cu care patronul de la FCSB nu este de acord. De asemenea, Anamaria Prodan a transmis că prețul pentru care mijlocașul de bandă va pleca de la FCSB nu poate fi mai mic de 15.000.000 de euro.

Gigi Becali, preț fix pentru Dennis Man

”Patronul nu e de acord cu ce sumă se oferă acum pentru Dennis Man. Nu lasă sub 15.000.000 de euro sub nicio formă, indiferent de criză.

Gigi Becali are 11.000.000 garantat pentru Dennis Man acum, plus bonusuri, dar nu e de acord”, a declarat Anamaria Prodan, la ProX.

Dennis Man a început perfect noul sezon din Liga 1, cu gol. Mijlocașul arădean a deschis scorul pentru FCSB în meciul cu Astra, câștigat în final de ”roș-albaștri” cu 3-0.

După victoria din runda inaugurală a Ligii 1, pentru Dennis Man și FCSB urmează debutul în cupele europene, joi, de la 21:30, împotriva armenilor de la FC Shirak, pe Arena Națională.

Adauga un comentariu