Actualitate

Reacția lui Marcel Ciolacu după conferința lui Klaus Iohannis: „Ați schimbat haina de președinte cu uniforma electorală de agent-șef al PNL“

Publicat: 24 sept. 2020
Marcel Ciolacu cu sigla PSD
Marcel Ciolacu spune că președintele Klaus Iohannis s-a transformat într-un agent electoral al PNL

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reacție dură după conferința lui kalus Iohannis de aseară. Marcel Ciolacu a ripostat la noile atacuri lansate de Klaus Iohannis la adresa PSD, în cadrul conferinței de presă organizate ieri la Palatul Cotroceni. Liderul social-democraților este de părere că președintele s-a transformat într-un agent electoral al PNL.

„Constat cu tristețe, domnule Iohannis, că ați schimbat DEFINITIV haina de Președinte al României cu UNFORMA ELECTORALĂ de Agent-Șef al #PNL. Nu vă interesează #niveluldetrai al românilor, ci mai degrabă sărăcirea populației până în punctul în care singurii stăpâni ai țării vor fi doar marii îmbuibați de la PNL“, a precizat Marcel Ciolacu.

Reacția lui Marcel Ciolacu după conferința lui Klaus Iohannis: „Austeritatea pe care o promovezi dumneata este de domeniul trecutului!“

Liderul social democraților consideră că președintele Klaus Iohannis este interest mai mult de promovarea austerității decât de apliacrea legii privind majorarea pensiilor.

„NU majorarea pensiilor conform LEGII, ci #austeritatea pe care o promovezi dumneata, domnule Iohannis, este de domeniul trecutului! Românii s-au săturat să audă că nu sunt bani și că e criză, dar să vadă că guvernarea liberală toacă banii țării pe mii de contracte supraevaluate.

„Tot regimul vostru se clădește pe o continuă contradicție între vorbe și fapte“

Președintele PSD spune că Guvernarea liberal este bazată pe discrepanța dintre vorbe și fapte.

„Tot de domeniul trecutului sunt și butaforiile la care participați, cu vizite pe la obiective de infrastructură gen cioturi de autostradă și linii ferate de 3 kilometri, în vreme ce execuția bugetului pe zona de #investiții abia atinge 40%!

Tot regimul vostru se clădește pe o continuă #contradicție între vorbe și fapte. Când ai mințit, domnule Iohannis? Când spuneai că nu vei ezita să introduci iar #stareadeurgență, dacă va crește numărul de cazuri sau acum, când negi realitatea, fix înainte de alegeri? La fel ai negat și înainte de prezidențiale că nu vei anula majorarea din Legea pensiilor și a văzut tot poporul cum, alături de Orban și gașca lui, i-ați mințit in față pe cei vârstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei! “, a adăugat Marcel Ciolacu.

„Minciuna stă la Cotroceni și a devenit Președinte!”

Liderul social democrat îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că minte în legătură cu mai multe subiecte importante pentru români.

„Când le spuneți, oare, adevărul românilor? Când Ministerul Educației transmite o circulară inspectoratelor școlare, decretând urgența trecerii la predarea online sau când negi senin acest scenariu? Când ministrul Sănătății vorbește degajat despre posibilitatea unui nou “lockdown” sau când revine și spune că nu îl ia în calcul?

Poporul român are o vorbă:  “Minciuna stă cu Rege la masă“! Azi, din păcate, Minciuna stă la Cotroceni și a devenit Președinte!”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis face campanie pentru PNL

Klaus Iohannis a avut miercuri seară discursul unui politican implicat în campanile și nu a unui președinte responsabil.

„În această duminică mergem la urne pentru a decide cui dăm responsabilitatea administrării localităților noastre. De ce e această alegere atât de importantă? De cei care vor câștiga depinde cum vor arăta școala, spitalul, drumurile. Din păcate pandemia este departe de a se fi încheiat, însă spre deosebire de primăvară acum știm care sunt măsurile care permit desfășurarea în deplină siguranță.

Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază, atunci riscul infectării în secții e redus la minimum. Practic, din acest punct de vedere exprimarea votului nu diferă semnificativ față de alte activități pe care le facem zi de zi. Mă bucur să văd că în ciuda restricțiilor campania a fost una activă. Am văzut multe proiecte bune. Iresponsabilitatea PSD riscă să arunce România într-o criza prelungită. Acest mod cinic de a face politică este de domeniul trecutului. Dragi români, mergeți la vot în număr cât mai mare!”, a declarat Klaus Iohannis.

Adauga un comentariu