Magazin

Reactia Oanei Zavoranu atunci cand a aflat ca Raluca Macovei are cancer: „Am auzit ca prietenii m-au parasit si ca…”

Publicat: 27 iun. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reactia Oanei Zavoranu atunci cand a aflat ca Raluca Macovei are cancer Am auzit ca prietenii m-au parasit si ca...
1
Raluca Macovei a fost diagnosticata cu o boala teribila, cancer de col uterin. In toata aceasta perioada, langa ea a fost buna sa prietena, Oana Zavoranu.
Desi Oana spunea ca nu stie nimic despre acest subiect (Vezi AICI), jurnalista sustine ca, de fapt, vedeta cunostea situatia si nu a vrut sa vorbeasca. Cele doua ar fi tinut permanent legatura si ar fi fost una alaturi de cealalta.
„Am auzit ca prietenii m-au parasit si ca Oana a declarat ca nu stia. Oana stia. Oana a zis asa pentru ca eu am rugat-o sa nu vorbeasca. Ea nu m-a parasit, Oana mi-a zis prima: >”, a declarat Raluca Macovei.
Jurnalista a vorbit pentru prima data deschis despre boala sa in emisiunea lui Capatos si facut decaratii surprinzatoare.
„Doamna doctor a inceput sa planga, zice esti suspecta de cancer de col… Mi s-au taiat picioarele. M-a terminat. Am plecat fara sa platesc consultatia. M-am asezat in fata clinicii si am inceput sa plang (…) Am inceput cautarile pe Internet pana nu mai aveam ce citi. Deja intrasem pe forumurile din strainatate. M-am dus acasa, am inceput sa plang, nu am mai raspuns nimanui la telefon. Vorbeam cu mama. M-am inchis in mine si am spus ca nu pot sa cred ca mie mi se intampla asta”, a spus Raluca Macovei la Antena 1.
In urma cu cateva luni, Raluca Macovei a spus ”Pa” Bucurestiului pentru a merge in orasul ei natal, Iasi, loc in care este decisa sa se imbogateasca. Era hotarata sa investeasca toti banii pe care ii are in dezvoltarea unui nou complex imobiliar din Capitala Moldovei si, spera ea, rezultatele afacerii se vor vedea cat de curand. Mai mult, visa sa isi faca propria casa in Bucuresti.
Adauga un comentariu