National

Reația lui Ludovic Orban după apariția fotografiei în care apare cu mai mulţi miniştri care beau, fumează şi mănâncă într-un birou al Guvernului

Publicat: 30 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reația lui Ludovic Orban după apariția fotografiei în care apare cu mai mulţi miniştri care beau fumează şi mănâncă într-un birou al Guvernului

Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern, iar cele mai multe comentarii ale utilizatorilor sunt negative. În fotografie apare premierul Ludovic Orban, aşezat pe scaun lângă o masă, având ţigara aprinsă. În faţă are un pahar cu ceea ce pare a fi bere. De asemenea, este la masă vicepreimierul Raluca Turcan.

În încăpere mai sunt ministrul Bogdan Aurescu, care are în mână un trabuc, ministrul Virgil Popescu care are un pahar cu băutură în mână, dar şi ministrul Lucian Bode. Din fotografie se vede clar că cel puţin o persoană mai este în încăpere. Fotografia a fost intens distribuită pe Facebook, majoritatea comentariilor fiind critice.

Reacția lui Ludovic Orban

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Cât despre faptul că se fuma în interiorul Guvernului, Ludovic Orban îşi recunoaşte greşeala şi plăteşte amenda dacă e nevoie. „Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor”, a spus Orban.

Adauga un comentariu