Prima pagină » Cancan » Recordul Adrianei Iliescu, la un pas să fie depășit! La ce varsta a nascut Flavia, o femeie din Peninsulă

Recordul Adrianei Iliescu, la un pas să fie depășit! La ce varsta a nascut Flavia, o femeie din Peninsulă

11 iun. 2024, 12:24,
BZI.ro, în Cancan

Recordul Adrianei Iliescu a fost la un pas sa fie depășit. Flavia, o femeie curajoasă de 63 de ani, din Italia, a scris istorie devenind cea mai vârstnică mamă din Peninsulă. Miercuri, ea a adus pe lume un băiețel sănătos, pe care l-a numit Sebastian.

Năsterea lui Sebastian este un miracol pentru Flavia, care și-a dorit cu ardoare să devină mamă de mulți ani. Deși a suferit un avort spontan la 14 săptămâni în urmă cu ceva timp, ea nu și-a pierdut speranța. Cu tenacitate și perseverență, Flavia a apelat la fertilizarea in vitro la o clinică din Ucraina, reușind în cele din urmă să își împlinească visul.

Băiețelul a venit pe lume prin cezariană la 31 de săptămâni și 4 zile, din cauza unor probleme de tensiune arterială ale mamei. Totuși, atât Flavia, cât și micuțul Sebastian se simt bine.

Flavia a făcut eforturi mari pentru a deveni mamă

Drumul Flaviei către maternitate a fost unul presărat cu provocări, dar marcat de o perseverență de nezdruncinat. Dorința arzătoare de a avea un copil a condus-o spre Ucraina, unde a apelat la fertilizarea in vitro la o clinică specializată.

Din păcate, prima tentativă nu a avut succes, rezultând într-o pierdere de sarcină după trei luni. Dezamăgirea a fost mare, dar Flavia nu a renunțat la visul său. A continuat să spere și să creadă cu tărie că va reuși să își strângă bebelușul în brațe.

Cu o determinare remarcabilă, Flavia a revenit în Ucraina, înfruntând chiar și greutățile generate de contextul conflictual din zonă. A doua tentativă de fertilizare in vitro a adus în sfârșit vestea mult așteptată: Flavia era însărcinată.

„Flavia s-a pus în joc, a vrut cu ardoare acest copil și a zburat în Ucraina de două ori”, a declarat Andrea Marsili, medicul ginecolog care a supravegheat-o pe femeie pe durata sarcinii.

Recordul Adrianei Iliescu, la un pas să fie depășit

Năsterea lui Sebastian de către Flavia, la vârsta de 63 de ani, ne reamintește de o altă poveste extraordinară – cea a Adrianei Iliescu din România.

În 2005, Adriana Iliescu a uimit lumea devenind cea mai în vârstnică mamă din lume la acea vreme, aducând pe lume o fetiță la vârsta de 66 de ani și 320 de zile. Nașterea Elizei a fost un miracol medical, rezultat al fertilizării in vitro, și a atras atenția presei din întreaga lume.

Deși recordul Adrianei Iliescu a fost depășit ulterior de alte femei, povestea ei rămâne o sursă de inspirație pentru cei care își doresc cu ardoare să devină părinți, indiferent de vârstă. Ambele femei, Flavia și Adriana, demonstrează curaj, tenacitate și o dragoste maternă necondiționată, depășind limitele aparent imposibile pentru a-și împlini visul de a avea copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *