Eveniment-Social

Rectorul TUIASI, profesorul Dan Caşcaval a relatat despre activitatea educaţională şi administrativă în aceste săptămâni grele, în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 30 apr. 2020

Joi, 30 aprilie 2020, la ora 11.00, în PREMIERĂ pentru dificila perioadă a COVID-19, în Platoul BZI LIVE a fost programată o emisiune așteptată de mii și mii de studenți, profesori și angajați. Invitat special, și în exclusivitate, a fost chiar rectorul Universității Tehnice (TUIAȘI) Gheorghe Asachi din Iași, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval.

Acesta a oferit cele mai noi, complete și utile informații ce țin de ceea ce a însemnat activitatea educațională și administrativa în aceste săptămâni grele, ce urmează pe aceste paliere. Plecând de la cum a avut loc activitatea universitară on-line, ce măsuri de siguranță au fost luate pentru protecția anti – infecție cu coronavirus și până la sprijinul oferit autorităților locale și medicilor s-a mai dialogat cu profesorul Caşcaval.

Pe de altă parte, despre ceea ce se va întâmpla după reluarea activității, cine va mai participa la activitatea academică, în ce condiții se va face aceasta, cum vor fi recuperate laboratoarele și activitățile practice și aplicațiile studenţilor, cum se va da examenul de licenţă, disertație, cum se va proceda la Admiterea 2020 și când se va încheia anul universitar au fost alte puncte abordate cu rectorul Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași. Nu în ultimul rând, despre ceea ce s-a întâmplat în Campusul Studenţesc Tudor Vladimirescu, dacă și cum se vor redeschide căminele, proiecte și activități de viitor au mai fost avute în vedere de-a lungul acestei ediții BZI LIVE.

Adauga un comentariu